Connect with us

Fantasy

FK! Fantasy 2017 – BETELTÜNK!

Idén is megrendezzük a szokásos Fűzővel kifelé! fantasy bajnokságunkat, ahol ugyebár öt osztályon belül harcolnak a játékosok a feljutásért vagy a kiesés elkerüléséért. Múlt héten a tavalyi játékosainké volt a terep, most azonban az újoncoké a főszerep!

 

 

 

Ám előtte álljon itt egy szolgálati közlemény

 

[quote]Azok a játékosok, akik tavaly velünk játszottak, de most nem jelezték a határidőn belül, hogy idén is részt vennének, töröltük az adatbázisunkból! Ez annyit tesz, hogy a héten újraregisztrálhatnak, de nem a korábbi ligájukban kapnak helyet, hanem az egyik ötödosztályú liga valamelyikében. Viszont mivel sok ilyen eset történt, ezért több bajnokságban helyen a feljutók száma is módosult, így ne lepődjön meg az illető, aki mondjuk az ötödosztályban negyedik lett, de a negyedosztályba kapott meghívót.[/quote]

 

Röviden a bajnokságról

Az FK! bajnokság öt osztályból és 31 ligából áll, minden liga 14 csapatból áll. Az első osztályban 1, a másodban 2, a harmadban 4, a negyedben 8, az ötödben 16 liga található, melyek között feljutás és kiesés is lehetséges. Az első osztályból értelemszerűen nem juthatsz feljebb, valamint az ötödosztályból sem eshetsz ki. Minden más esetben a bajnokság első két helyezettje, vagyis akik a döntőben részt vesznek, automatikusan feljutnak, míg a bajnokság utolsó négy helyezettje kiesik az adott osztályból. Fontos, az FK! szerkesztő GM-ek nem eshetnek ki, illetve nem juthatnak fel! Vagyis ha egy szerkesztő 2. lesz, akkor a 3. helyezett jut feljebb, illetve ha 11., akkor a 10. helyezett fog kiesni.

 

Most pedig akkor legyen szó a regisztrációról! Új játékosainknak nincs más hátra, mint elküldeni a fuzovelkifele@gmail.com email címre a

teljes nevét;

– a csapatának a nevét;

– illetve egy email címet, amire majd postázzuk a meghívót.

 

A regisztráció határideje: augusztus 20., vasárnap 23:59!

 

FONTOS! Olyan csapatnevet adj meg, amit a későbbiekben is használsz! Az nfl.com-on tudomásunk szerint ékezetek nélküli, max 20 karakteres csapatnév adható meg, így ti is ez alapján válasszatok a franchise-otoknak nevet. De ami még ennél is fontosabb, hogy csak olyan email címet adjatok meg, amit folyamatosan néztek, mert ha panasz jön arról, hogy nem kaptál meghívót, mert olyan email címet adtál meg ami már nem él vagy nem követed a beérkező leveleidet, azzal nem tudunk mit kezdeni.

 

A részvétel menete

1. Elküldöd a regisztrációdat, amit mi beviszünk a rendszerünkbe. Sikeres regisztráció esetén válaszemailt küldünk.

2. A regisztráció határidejének lejárta, vagy az összes liga megtelését követően elkezdjük szervezni a ligákat. Ez egy köremaillel jár, amit a liga szerkesztő GM-e küld ki a 13 résztvevőnek, benne egy Doodle kérdőívvel, amin a draft időpontjáról egyeztettek, illetve a meghívók kiküldése is ekkor történik.

3. A megszavazott időpontban megtörténik a draft, onnantól pedig már nincs kiszállás, hiszen csak a draft kezdetéig módosíthatóak a résztvevők.

 

Ugyan van nagyjából 120 helyünk, a tavalyiból kiindulva nagyon hamar betelnek, így érdemes minél előbb regisztrálni, ha nem akartok a bajnokságból kimaradni! A héten több fantasy cikkel is jelentkezünk majd, hogy segítsük az újakat, illetve vitatémát indítsunk a rutinos rókák között. Kellemes felkészülést kívánunk minden játékosunknak!

 

UPDATE: BETELTÜNK!

 

Mi sem gondoltuk volna, de kevesebb mint 24 óra alatt elkelt az összes szabad hely, ami azt jelenti, hogy idén több, mint 400 játékosunk lesz! Sajnos így már nem tudunk felvenni újabb játékosokat, nekik csak azt tudom tanácsolni, hogy jövőre próbálkozzanak újból, hiszen idén nagyon sokan nem jeleztek vissza.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!