Connect with us

Hír

A Buccaneers játékosa lett az ex-denveri safety

Nagy meglepetésre a Broncos kivágta az áruba bocsátott T.J. Wardot, miután nem találtak partnert akivel nyélbe üthettek volna egy cserét. Kicsit ködös még a dolgok miértje, hiszen Ward nem keresett sokat, és a játékára sem lehetett panasz, de a salary cap egyensúlyának hosszú távú érdekében ezt érezte helyesnek John Elway. Most a Buccaneersben mutathatja meg, hogy mekkora hibát követett el.

 

 

Ward egy 1 éves, $5 milliós szerződést írt alá, és remekül illeszkedhet a Buccaneers fiatalok és rutinos veteránok keverékeként funkcionáló védelmébe. Bár hoztak két safetyt is az offseason során, a második körös újonc Justin Evans egyelőre még nem kezdő szintű, és J.J. Wilcox is csak egy “prove it!” szerződést kapott 2017-re. Wardnak egy negatívuma van, mégpedig az életkora, hiszen decemberben lesz 31 éves, valószínűleg ezért nem kapott hosszabb távú szerződést.

 

A Browns és most már a Broncos ex-safetyje iránt állítólag sorban álltak a csapatok. Hét franchise érdeklődött iránta, és hárommal le is ült tárgyalni a folytatásról, amik közül a Buccaneers ajánlata nyerte el a tetszését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!