Connect with us

Hír

TJ Lang: A Pro Football Focus egy ócska szennylap

TJ Lang, a Lions guardja nem rejtette véka alá ellenérzéseit a Pro Football Focus szaklappal kapcsolatban. Lang egy rádióinterjúban kifejtette, hogy szerinte a PFF értékelései megbízhatatlanok, különösen akkor, ha a támadófalról van szó.

A véleményem szerint az úgy nem megy, hogy valaki úgy értékelje a támadófalemberek teljesítményét, hogy korábban sosem játszott ezen a poszton. Ezeknek az újságíróknak nincs meg a képzettségük ahhoz, hogy ezt minősítsék. Ráadásul számos dolog, amit olvastam a honlapjukon teljesen alapszintű, magától értetődő információ. Ha valakit csúnyán megvernek egy playben, és sack lesz belőle, akkor bárki meg tudja állapítani, hogy ez a játékos felelős a sackért. De sok más esetben nincs fogalmuk arról, amiről beszélnek. Nem tudják azt, hogy egy playben kinek mi a feladata a támadófalban. Azt gondolják, hogyha egy védő a szélről blitzel, akkor automatikusan a tackle-nek kellene blokkolnia, de ez nem mindig így van. Annak ellenére nem tartom sokra a munkájukat, hogy engem mindig jól értékeltek.

Tudom azt is, hogy a legtöbb jelenlegi és volt csapattársam rühelli ezt az oldalt, és azon az állásponton vannak, mint én. De ez a honlap mostanában nagyon felkapott lett, mióta mutogatják a statisztikáikat a SNF meg a TNF közvetítésekben. Van olyan poszt, amit viszonylag könnyen lehet értékelni, mint például az irányítók teljesítményét, ha rossz döntést hoznak. De a támadó- és a védőfal más lapra tartozik a sémák különbözősége miatt. Nem tudhatják azt biztosan, hogy kinek a feladata felvenni a blitzet, én sem tudom, hogy csinálja ezt a Cardinals támadófala például. Könnyen lehet, hogy teljesen máshogy van ez náluk, mint nálunk. Ha én sem vagyok biztos ebben, akkor egy csóka, aki a gép előtt ül és meccseket néz, tudni fogja garantáltan? De attól még értékelik, és csomó játékosnak csinálnak rossz hírverést, mert sok más médium átveszi az értékeléseiket. Ez az oldal egy nagy vicc szerintem, különösen a támadófallal kapcsolatos rész.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!