Connect with us

Hír

Újabb játékos esett ki a bajnoktól

Nem úszta meg az utolsó előszezon fordulót sem a New England Patriots sérülés nélkül, a másodéves cornerback, Cyrus Jones hagyta el a pályát térdsérüléssel. Azóta kiderült, hogy vélhetően elszakadt a keresztszalagja, amivel véget is érhet számára a szezon.

 

 

Az MRI vizsgálatra, vagyis a hivatalos közleményre még várni kell a mai napon, de a Patriotsnál a legrosszabbtól tartanak, mert nem néz ki jól a fiatal cornerback térde. Az első gyanú az ACL szakadás volt, ami múlt héten már elvette tőlük Julian Edelmant, most itt lehet az újabb áldozat. Ezzel a sérüléssel két punt returnerét is elvesztette a regnáló bajnok, hiszen Edelman mellett Jones volt a másik játékos, aki ezeket a feladatokat elvégezte volna a címvédőnél.

 

A tavalyi rookie évében 10 meccsen lépett pályára, és egy meccsen kezdett, de elég negatív megítélése van a 2. körben kiválasztott cornernek. Jones ugyanis sem a védelemben, sem a special teamben nem azt nyújtja, amit egy 2. körös játékostól elvárható lenne, coverage-ben borzalmas, és gyakran ejti ki a labdát a kezéből visszahordások során. Viszont az ő sérülése egy utolsó reményt adhat valakinek, aki az 53-as keretbe kerülésért küzd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!