Connect with us

Hír

Adam Gase: A rendszer jó, a játékosok nem

Hiába áll 3-2-es mérleggel a Miami Dolphins az AFC Eastben, az eddig látottak nem a tavalyi csapat benyomását keltik. Nagyon nem. Az offense ugyanis szenved, nagyon sok játékos teljesít a tavalyi teljesítményéhez képest alul, és a Tannehill pótlására hozott Jay Cutler sem hozza a hozzá fűzött reményeket. Adam Gase szerint ez a játékosok hibája, de idővel javulni fognak a dolgok.

 

 

Hiába állnak olyan elkapók Jay Cutler rendelkezésére mint Jarvis Landry, Julius Thomas, DeVante Parker vagy Kenny Stills, nagyon sokat dropolnak, ami Cutler teljesítményére is hatással van, és a szurkolók szemében ő viszi el a balhét. Jay Ajayi is keresi a tavalyi formáját a futásoknál, a döcögős teljesítmény pedig az offense-re is rányomja a bélyegét. A szurkolók mielőbbi javulást követelnek, ahogy Adam Gase is, aki részben Cutlert is bevédte azzal, hogy a rendszerét jónak gondolja, csak a játékosokat nem.

 

Elkapások nélkül nincs passzjáték, márpedig nálunk nagyon sok az elejtett labda, pedig gyakran a kezükbe landolnak a passzok. A liga végében vagyunk az elkapható labdák elkapásában, ne csodálkozzunk, ha nem működik az offense. Pedig erre a problémára van a legegyszerűbb megoldás: el kell kapni a passzokat, ennyi. Jobban kell koncentrálniuk a játékosoknak, és akkor talán kevesebb hiba csúszik a gépezetbe. Múlt héten megmutattuk, hogy meccsen belül mennyire tudunk javulni, meg is nyertük a Falcons elleni találkozót, ha pedig a szünetben sikerült javítanunk, akkor egy heti edzésmunkával is sikerülni fog. Tavaly minden flottul működött, idén is így lesz, csak idő kell, ahogy tavaly is csak idő kellett.

– mondta Gase.

 

Vasárnap a New York Jets csapatát fogadják, egy győzelemmel pedig szorosan tapadhatnak a New England Patriots nyakára, és a rájátszás közelében maradhatnak továbbra is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!