Connect with us

Hír

A.J. Green nem lesz eltiltva

Finoman szólva is érdekesen hoz döntéseket az NFL az eltiltások ügyében, maradjunk ennyiben. Vasárnap két játékos is óriási hülyeséget csinált, mégis teljesen máshogy bírálta el őket élőben és a történések után az NFL.

 

 

Mike Evans hátulról szállt bele a védtelen Marshon Lattimore-ba, aki az oldalvonal mellett nyomta a trash talkot Jameis Winstonnal. Ez a meccsen nem lett szankcionálva, hiszen nem állították ki a Buccaneers elkapóját, de tegnap este jött a hír, hogy utólag egy meccses eltiltást kapott, így nem játszhat a Jets ellen. Több kommentelőnk is jelezte, hogy szerintük Jameis Winston volt a főkolompos az egészben, és őt kéne leginkább büntetni, de erre max egy pénzbírság keretében kerülhet sor, már ha. Az NFL tehát utólag szankcionálta azt, amit a meccsen is kellett volna, de A.J. Green esetében már más a helyzet.

 


Green Jalen Ramsey pofázását és lökdösését unta meg a Bengals-Jaguars találkozón, amit nem szokványos módon jelzett. Szimplán egy fojtó mozdulattal földre vitte, és még ott is püfölte volna, ha a többi játékos nem avatkozik közbe. Greent a továbbiakról kizárták, és pénzbüntetésre is számíthat, de eltiltásra nem. Hogy ez most azért, mert őt kizárták, és emiatt úgy vélik, hogy az felért egy eltiltással, azt nem tudni, de mindenesetre elég furán kezelték ezt az ügyet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!