Connect with us

Hír

November legjobb játékosai

Egy meccsen viszonylag könnyű jól játszani, nem hiába kaptak már olyan sokan hét játékosa díjat. De egy egész hónapon át hasítani, na az már más szintet jelent. Jöjjenek a hónap legjobbjai.

 

AFC

 

Legjobb támadó: Tom Brady, QB, Patriots

 

Kérdés ez egyáltalán? Három meccs alatt 10 TD mindössze egy INT mellett, 833 passzolt yard, 114-es, 125-ös és 132-es passer ratinggel. A liga legeslegjobb játékosa.

 

Legjobb védő: Casey Hayward , CB, Chargers

 

Hayward ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, a Chargers pedig az ő remek játékának is hála hirtelen esélyes lett a rájátszásra. Három meccsen három interceptiont szerzett, volt hét leütött labdája és úgy általánosságban szinte teljesen értelmetlen volt az irányába passzolni.

 

Legjobb ST játékos: Justin Tucker, K, Ravens

 

Nem lehet kérdés, az AFC legjobb rúgója. 8/8 mezőnygólt értékesített novemberben, köztük egy 53 yardosat hétfőn a Texans ellen, illetve 6/6 volt az extra pont aránya is. Ez már a negyedik hónap játékosa díja.

 

NFC

 

Legjobb támadó: Case Keenum, QB, Vikings

 

Nem egy megszokott név, de a három győzelem, a három 100+ -os passer rating, a 7-2-es TD/INT mutató és a 70 százalék fölötti passzpontosság magáért beszél. Lehet, hogy nem hoz olyan űrszámokat, mint mondjuk Matt Ryan vagy Carson Wentz, de kétségtelen, hogy járt neki ez az elismerés.

 

Legjobb védő: Cameron Jordan, EDGE, Saints

 

Négy meccsen 4,5 sack és 15 tackle, ez a Saints klasszisának mérlege, hogy a 12 siettetést ne is említsem. Egyébként volt egy statisztikailag abszolút nulla meccse a Bills ellen, de azért nyilván kellett ő is ahhoz a 47-10-es győzelemhez.

 

Legjobb ST játékos: Greg Zuerlein, K, Rams

 

Ő az első játékos a történelemben, akinek sikerült egymás után két hónapban is a legjobbnak lennie. Ezt most a 11/12-es mezőnygól-mutatójának (az egy kihagyott egy 63 yardos volt) és a 12 berúgott (100%) extra pontján köszönheti.

 

Újoncok

 

Legjobb támadó: Alvin Kamara, RB, Saints

 

333 futott yard, 291 elkapott yard, hat TD – minden szaros négy meccsen úgy, hogy nem is ő a kezdő futó a Saintsnél. Nagyon nehéz lesz nem neki adni az év újonca címet.

 

Legjobb védő: Reuben Foster, LB, 49ers

 

Fosternek csak három meccs jutott novemberben, de így is összeszedett 30 tackle-t, és ennyi. Nem nagyon volt igazán domináns teljesítmény újonc védőtől a hónapban.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!