Connect with us

Hír

Fiedorowicz lehet, hogy inkább visszavonul

A Texans TE C.J. Fiedorowicz idén már másodszorra került IR-re, ami elég emberes teljesítmény, hisz egy IR után 8 hetet ki kell hagyni. Ráadásul mindkét esetben agyrázkódás miatt kellett sérültlistára tenni (a szezonban pedig ez már a harmadik volt neki), és bár Bill O’Brien mester szerint a támadó fog még játszani, Adam Schefter ebben már koránt sem olyan biztos.

 

A 26 éves Fiedorowicz  először az edzőtáborban kapott agyrázkódást, majd utána rögtön az első héten. Ezután jött az első IR, kihagyott nyolc meccset, majd sikerült visszatérnie. Komoly tényező azonban nem tudott lenni, mindössze 14 elkapása volt öt meccsen, majd jött az újabb sérülés és IR a múlt héten.

 

Pedig nem egy rossz TE, tavaly például 15 meccsen 559 yardot és négy TD-t szerzett a Brock Osweiler fémjelezte irányítócsapattól, ami nagyon is jó, pláne egy TE-től. Nem is meglepő, hogy a Texans adott neki áprilisban egy 3 éves, 21,5 millió dolláros szerződést 10 millió garantálttal. Ha nem focizhat többé, akkor szüksége is lesz arra a pénzre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!