Connect with us

Érdekességek

Meglehet Marvin Jones első 1000 yardos szezonja

Marvin Jones a Bengals ötödik körös pickje volt és nyilván azért csúszott ennyit a drafton, mert nem nagyon hitték, hogy egy 1000 yardos elkapó lehet belőle. Második szezonjára azonban villantott egy 10 TD-s szezont, de egy sérülés után nem tudott top formában visszatérni, a Bengals pedig nem marasztalta. Így évi 8 millió dollárért aláírt a Lionshöz, hogy valahogy megpróbálja pótolni a legendás Calvin Johnsont, bár ez nyilván lehetetlen volt. Most azonban végre összejöhet az első ezer yardos szezonja, amivel lassan elkezdi törleszteni a belé ölt milliókat.

 

 

Jones már tavaly is közel volt az 1000 yardhoz, 15 meccsen 930 yardot szerzett. Bár ebben benne volt egy 200+ yardos Packers elleni találkozó is, azt leszámítva nem igazán játszott jól. Idén viszont kiegyensúlyozottabb, a tavalyi TD-inek a számát is megduplázta (8), illetve 14 meccsen 970 yardnál tart, vagyis korábbi csapata, a Cincinnati Bengals elleni meccsen érheti el az 1000 yardot karrierje során először.

 

Jones az idei szezonra a liga egyik legjobb mélységi célpontjává vált, hisz a 970 yardot mindössze 54 elkapásból szedte össze, ami 18 yardos átlagot jelent. A legalább 50 elkapással rendelkező elkapók (vagyis a kvázi kezdők) közül senkinek sincs ilyen jó aránya.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!