Connect with us

Hír

Avril nem adja fel

Cliff Avrilnek egy elég komoly dologgal kell szembenéznie: nyakműtétjét követően félő, hogy soha többet nem léphet pályára az NFL-ben. Ennek ellenére ő töretlenül bízik abban, hogy vissza fog térni.

 

 

A Seahawks védőfalának fontos láncszeme a negyedik héten szenvedett olyan nyaksérülést, ami miatt a szezon hátralévő részén már nem léphetett pályára. A 31 éves passzsiettető fejében a visszavonulás gondolata is felrémlett, de Pete Carroll is arról nyilatkozott, hogy nagyon kemény út vár Avrilre, ami miatt lehet a karrierje is véget ér. Avril ugyanakkor mindent megtesz, hogy ez ne történjen meg.

 

Hiszek benne, hogy sikerülhet visszatérni. Most minden erőmmel a rehabilitációra összpontosítok. Sajnos a nyakműtétem nem játék volt, és nagyon sok idő mire felépülök belőle, szóval muszáj összeszedettnek lennem. Ha majd a végére érek, akkor tudok csak konkrétumokról beszélni, addig csak a hitem marad. Imádom ezt csinálni, ez az életem, a versenyszellemem pedig azt súlykolja, hogy igenis megmutatom, hogy képes vagyok újra játszani.

– mondta Avril.

 

Alapos átalakuláson mehet végbe a Seahawks, amihez Avril is csatlakozhat. Nagy pucolásba kezdett a csapat, aminek először az edzők itták meg a levét, és nagyon sok asszisztenst menesztettek. A játékosok majd csak ezután jönnek, de így is hallani lehet nagynevű távozókról, akikkel a salary capen kívánnak könnyíteni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!