Connect with us

Hír

Graham: Megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobb védőfal

A Minnesota Vikings és a Philadelphia Eagles védelme egyaránt nagyjából hasonló számokat hozott engedett yardok és pontok tekintetében. A csapatok a liga első öt védelmébe kerültek ezt a szezont nézve. Mindkét franchise-nak hatalmas erőssége tehát a defense (is), főleg a védőfal. Brandon Graham, a Philadelphia defensive endje kijelentette, hogy ő és csapattársai fogják uralni a Vikings elleni meccset, és meg fogják mutatni, hogy ők a legjobbak.

Megvan bennünk az a bizonyos mentalitás, hogy minden egyes héten kimenjünk a pályára és bebizonyítsuk ezt. Szerintem ez az a rájátszásmeccs lesz, ahol véglegesen megmutathatjuk mindenkinek, hogy igenis mi vagyunk a legjobb védősor a ligában. Azért, mert most az egyik legerősebb csapat ellen fogunk játszani, nem változik meg semmi a gondolkodásmódunkban. Ha úgy megyünk ki oda, hogy mi vagyunk a legjobbak, azok is leszünk.

A Graham-Cox-Jernigan-Curry négyes (a cserékkel kiegészülve) talán a legjobb a ligában, de az aktuális ellenfél Vikings védőfala pont felveszi velük a versenyt, habár az Eagles egységének könnyebb dolga lesz ezen a meccsen, hiszen a sasok támadófala jobb nevekből áll, mint a Vikingsé. Vasárnap éjjel minden kiderült és meglátjuk, melyik egység, illetve melyik csapat kerül ki győztesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!