Connect with us

Hír

Lehet abbahagyja a liga legjobb LT-je?

Lehetséges, hogy Joe Thomas a Browns baloldali tackle-je többet már nem lép pályára. A 33 éves támadófalember 2007 óta tagja a ligának, a csapattal sok sikere nem volt, de egyéni sikere már annál több van neki: eddigi pályafutása alatt tízszer lett Pro Bowler, hétszer az All-Pro első csapatába került és kétszer a második csapatba. Idei szezonja nem mondható túl szerencsésnek, hiszen karrierje során most először kellett kihagynia mérkőzést (sőt, snapet!) sérülés miatt, október végén elszakadt a tricepsze és azóta pályára sem lépett. Kiderült, hogy kisebb térd- és hátsérülése is van, így azon gondolkozik, lehetséges, hogy többet nem lép pályára az NFL-ben.

Jeleztem a csapat felé, hogy jelenleg gondolkozom azon, hogy befejezem-e pályafutásom, amint meghoztam a döntésemet rögtön értesíteni fogom a csapatomat. Nem számít, hogy milyen döntést hozok, hiszen ez az utolsó évem a clevelandi szerződésemből. 33 éves vagyok, lassan el kell gondolkodni, hogy ki fog majd helyettesíteni a csapatban, lehet ebben az évben, lehet, hogy a következőben.

A Brownsnak fontos, hogy Thomas döntése megszülessen a piac nyitása előtt, hiszen ha nem tér vissza, mindenképp pótolni kell a fal legjobb játékosát. Amennyiben Thomas a visszavonulás mellett dönt, nem csak a Cleveland, de a liga is egy meghatározó alakját veszíti el, hiszen az LT nem csak a gyengén szereplő csapatához volt hű, de egy üde színfoltja a ligának is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!