Connect with us

Hír

Patricia elmondja, miért van ceruza a füle mögött

Kék nadrág, piros felső, legtöbbször dzseki vagy pulcsi, általában piros, néha fekete baseball sapka, valamikor kapucni, egy fél erdőnyi arcszőrzet, és egy ceruza a jobb fül mögött. Aki követi egy ideje az NFL-t, az ezer közül is felismeri, hogy kiről is szól ez a jellemzés: ő Matt Patricia, a Patriots védőkoordinátora. Aki most elmondja, miért van ott mindig az a bizonyos ceruza!

 

 

Patricia neve mostanában nem csak a Patriotsnál betöltött munkájának minősége miatt merül fel, hanem mert két csapat is ádáz harcot vív a kegyeiért a megüresedett főedzői pozíciójukba. Eddig a Detroit Lions tűnt befutónak, de a legfrissebb hírek szerint a New York Giants lenne számára szimpatikusabb. Ám erre a kérdésre mindaddig várni kell, amíg a Patriots érdekelt a rájátszásban.

 

Addig is egy másik kérdésre kapunk választ: hogy miért van ott az a kis íróeszköz a füle mögött?

 

Szerintem vicces. Mérnök vagyok, szóval gyakran használtam ceruzát a tanulmányaim során, hiszen szinte mindent le kellett rajzolnunk. Emiatt pedig már hozzászoktam, hogy mindig van nálam íróeszköz, ráadásul most is olyan munkát végzek, amihez szükséges. Megoldhatnám ezer különböző módon is, de én a jó öreg ceruzában bízom, a szívemhez nőtt. Azért a fülem mögött van, mert így mindig tudom hol keressem, ha rögtönözve kell átvariálnunk valamit.

– mondta Patricia.

 

Ez a szokás nem a közelmúltban jött rá, több régi cinkostársa szerint is már az egyetemen is a füle mögött hordta a ceruzáját. 2004 óta áll a csapat szolgálatában a mindössze 43 éves szakember, de most nagyon valószínűnek tűnik, hogy a patriotsos sapkát le kell majd cserélnie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!