Connect with us

Hír

A Steelers már csinálja is a helyet Le’Veon Bellnek?

Egyelőre még távol van a megállapodás a futó Le’Veon Bell és a Steelers között (erre február 20-ig van idejük, legalábbis Bell eddig adott határidőt), de nagyon úgy tűnik, hogy a Steelers komolyan gondolja a megtartását. Ugyanis átalakították a guard David DeCastro és a védőfalember Stephon Tuitt szerződését, ezzel 13,26 millió dollárnyi cap space-t felszabadítva.

 

 

A Steelers nem csinált nagy ördöngösséget, egyszerűen fogta a két kiváló játékos idei fizetését, majd azt átalakította aláírási bónusszá. Ez azt jelenti, hogy De Castro idén 7,6 millió helyett csak 790 ezer dollárt fog a játékával megkeresni, a maradék 6,8 milliót megkapta előre, amit így le lehetett osztani a szerződése hátralévő négy évére. Vagyis, bár idén spóroltak rajta 5 milliót, a következő három évben 1,7 millióval többet foglal el a fizetési sapkából.

 

Tuitt helyzete teljesen ugyanolyan, csak ő 10,21 millió dollárt kapott meg most, cserébe felszabadított 8,1 milliót idénre, de a következő négy év mindegyikében 2 millióval többet fog elfoglalni a sapkából.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!