Connect with us

Hír

Betegség fertőz az Eagles öltözőjében

Az Eaglesnek nem kell sérültek miatt aggódnia a Super Bowl előtt, azonban csak előjött valami hátráltató tényező a nagydöntőt megelőzően, így az influenza-szezonban. A defensive tackle Timmy Jernigan már pénteken is és most szerdán is kihagyott edzést betegség miatt, tegnap pedig Ronald Darby került fel a sérülésjelentésre szintén betegség miatt.

 

 

A csapat linebackere, Mychal Kendricks azt mondta, hogy végigment az öltözőn a dolog:

 

Én is most vagyok csak túl rajta. Olyan, mint egy megfázás, nem tudom. De az egész csapat elkapta. Szerintem nem azért van, mert itt vagyunk (a hidegben, Minnesotában), azt hiszem valamikor múlt héten kezdődött. Ez egy olyan dolog, amin túl kell lépnünk, de rendben leszünk. Nem nagy dolog, ilyen az év ezen szakasza. Senki nem haldoklik, mindenki jól van.

 

Persze nem gondolta szó szerint Kendricks, hogy mindenki elkapta a csapatnál, de a főedző Doug Pederson és a futó/returner Kenjon Barner is azok között van, akiknek meg kellett ezzel küzdeniük. A Patriotsnál egyébként mind az 53 játékos teljes edzésmunkát végez, miután Gronk agyrázkódását tisztázták az orvosok, de azért tegyük hozzá, hogy Malcolm Butler is betegség miatt volt limitált szerdán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!