Connect with us

Hír

Garoppolo: Sokat tanultam Bradytől

A San Francisco 49ers új irányítója, Jimmy Garoppolo a legjobban fizetett játékossá vált a ligában, mégpedig nem véletlen. A csapat megbízik benne és a képességeiben, hiszen az év végén öt győzelmet sikerült kiharcolnia a szezon közben elcserélt quarterbacknek. Három és fél évig volt csereirányító Tom Brady mellett, ez idő alatt pedig rengeteget tanult, és volt ideje kiváló játékossá fejlődni, mielőtt kezdővé vált a 49ersnél.

 

Jimmi G azt mondta legutóbb, hogy megtanulta Bradytől, hogyan is kell felkészülni mindenre és igyekszik mindent hasonlóan csinálni, mint ő.

Szerintem Brady játék iránti szeretete nyilvánvalóan a legnagyobb része a felkészülésének, és ez bennem is megvan. A sok dolog közül, amit megtanultam tőle az egyik az, hogy hogyan kell megfelelően felkészülni, hiszen több, mit három évig vele dolgoztam. Teljesen máshogy készül, mint ahogyan gondoltam volna és amióta követem a módszereit, határozottan érzem a különbséget. Hétről hétre mind mentálisan, mind fizikailag eleget kell teljesítened, hogy túléld a meccseket a pályán, és ez az, amiről az egész szól. Eggyé kell válniuk, nem lehet csak fizikailag felkészülni valamire.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!