Connect with us

Hír

A frissen visszatért Su’a Cravens Denverbe költözhet

Su’a Cravens storyja elég szomorú. A fiatal linebacker/safety hibrid 2016 második körében kelt el a drafton és a Redskins nagy reményeket fűzött hozzá. Újonc évében 11 mérkőzésen szerepelt kezdőként, nem váltotta meg a világot, de az ilyen típusú fiatalokra szüksége van a ligának. Azonban a következő szezon előtt pár héttel bejelentette, hogy visszavonul, ennek hátterében pedig agyrázkódás problémák álltak.

 

Mindenki meglepődött a döntésen, de CTE-től való félelem miatt senki nem hibáztatta igazán a játékost. A Redskins nem mondott le teljesen róla, IR-re tették és vártak. Ennek a türelemnek pedig meg is lett az eredménye, mert Cravens visszatért. Tisztázva lett az agyrázkódás problémák alól és 2018-ban újra játszhat. Igen ám, de hol. A legfrissebb hírek szerint ugyanis lenne vevő a játékosra.

 

 

A Denver Broncos ugyanis élénken érdeklődik iránta, erre pedig meg is van az okok. John Elwayék nagy tisztogatásban vannak, ennek pedig a secondaryból, nem csak Talib, de Darian Stewart is áldozata lehet. A kiváló safety már nem fiatal, viszonylag sokat keres és már a szezon után pár héttel hallani lehetett, hogy elköszönnek tőle. Ha ez nem lenne elég indok egy fiatal safety beszerzésére, akkor ott a tény, hogy a Broncosnak a linebacker sora is elég hiányos, Cravens pedig, ahogy említettem, képes linebackerként a boxban is játszani.

 

Minden ígéretes szó ellenére, azért vigyázni kellene az üzlettel. Cravens állapota ugyanis annak ellenére sem ismert pontosan, hogy jelenleg semmi gondja nincsen. Ráadásul egy teljes évet kihagyott így formán kívül is lehet. A pontos ellenérték nem ismert, de meglepődnék, ha negyedik-ötödik körnél többet érne a játékos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!