Connect with us

Draft

ÉLŐ Draft Podcast és kibeszélő

Lassan hagyomány lesz, hogy élő draft podcasttel jelentkezünk, ráadásul ez elé berakunk egy másfél órás felvezetőt is, így már éjjel fél egytől hallgathattok minket, ahogy beharangozzuk a 2018-as NFL Draftot. 

 

A kibeszélő viszont már most indul, nyugodtan lehet feltenni kérdéseket, amiket akár adásban, akár itt kommentben megválaszolunk majd, illetve a véleményeiteket is várjuk mindennel kapcsolatban.

Operatíven úgy fog kinézni a dolog, hogy Mixlr-en lesz az adás (EZEN A LINKEN), a feedet pedig beágyazzuk ide a szöveg alá. Tavalyi tapasztalatok alapján ez csúszik majd 15-20 másodpercet, így azt javasoljuk, hogy nyissátok meg a Mixlr linket majd, ahol csúszás nélkül hallgathatjátok az adást, a kommenteket viszont itt az oldalon fogjuk majd csak olvasni, így ha szeretnétek, hogy lássuk azokat és reagáljunk is rájuk, akkor mindenképp majd a kommentmezőbe írjatok.

Mi is a SportTv közvetítését fogjuk nézni, pontosabban az fog menni nekünk is a háttérben és mikor Roger Goodell a pódiumra lép, akkor mi elhallgatunk, a tévét felhangosítjuk, majd ha megvan a választás, visszavesszük a szót. Így azt tudjuk tanácsolni, hogy némítsátok le ti is a tévét és hallgassatok minket!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Ha azt szeretnétek, hogy adásban válaszoljunk a kérdésre, akkor írjátok be a kérdés elé, hogy KÉRDÉS és akkor nem válaszolok most előre, illetve akkor majd adás közben is jobban feltűnik, hogy kérdeztetek :)

fuzovelkifele is on Mixlr

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!