Connect with us

Minden ami NFL

AFC East álomcsapat

Nem véletlenül tartják erről a csoportról, hogy a Patriotsnak meg van ágyazva a rájátszás. Ez főleg az idei évben lehet kiváltképp igaz, mert hiába távozott sok kulcsjátékos a sokszoros bajnoktól, hiába erősödött a Dolphins, a Jets és a tavaly rájátszásba jutó Bills elölről kezdi az építkezést.

 

 

OFFENSE

 

QB: Tom Brady (New England Patriots)

Csere: Ryan Tannehill (Miami Dolphins)

 

Nagyon sokat kellett gondolkodnom azon, hogy Sam Darnold vagy Josh Allen legyen a kezdő, de úgy voltam vele, hogy ennyi alamizsna jár az öreg Bradynek. Siralmas egyelőre a QB helyzet a csoportban a backup posztra…

 

RB: LeSean McCoy (Buffalo Bills)

Csere: Sony Michel (New England Patriots)

 

Azt mondtam, hogy siralmas a QB helyzet a csoportba,? Az RB helyzet is. Meg sok más is, de erről később. Shady hiába 30 éves, még mindig kiemelkedik a csoportból, de mögötte csak egy potens futó van, méghozzá az újonc Michel – mondjuk ő olyan, hogy jövő ilyenkor lehet Shady elé írnám. Nem is nevezek több futót, ők ketten minden OC vágyát kielégítik #nohomo.

 

WR: Julian Edelman (New England Patriots), DeVante Parker (Miami Dolphins), Danny Amendola (Miami Dolphins)

Csere: Chris Hogan (New England Patriots), Kelvin Benjamin (Buffalo Bills), Robby Anderson (New York Jets)

 

A helyzet súlyossága fokozódik a csapat összeállítását illetően. Edelman kiemelkedik a sorból, még annak ellenére is, hogy egy éve nem játszott, rajta kívül örök ígéretek és néha clutch dolgokat bemutató játékosok alkotják a csoportot, nehéz volt így kijelölni a maradék öt embert.

 

TE: Rob Gronkowski (New England Patriots)

Csere: Charles Clay (Buffalo Bills)

 

Biztos tökön szúrtam volna magam, ha Gronkot elcserélték volna, mert akkor fogalmam sincs kiket írtam volna ide. A kezdő kiléte nem kérdés, a cserében először Mike Gesickin gondolkodtam, de egyelőre nem túl jó riportok jelennek róla meg a játéka kapcsán, így inkább a sokat megélt Clayt választottam.

 

O-Line: Dion Dawkins (Buffalo Bills), Joe Thuney (New England Patriots), David Andrews (New England Patriots), Josh Sitton (Miami Dolphins), Ja’Wuan James (Miami Dolphins)

Csere: Kelvin Beachum (New York Jets), James Carpenter (New York Jets), Spencer Long (New York Jets), Shaq Mason (New England Patriots), Marcus Cannon (New England Patriots)

 

Amikor egy offseason alatt távozik a csoportból Cordy Glenn, Eric Wood, Nate Solder és Richie Incognito… velük nem lett volna nehéz dolgom, így megint a zavarosban halászás maradt. Egy nagy hiányzó szúrhat szemet, Laremy Tunsil, de egyelőre nem tartom őt jobbnak Beachumnál. Egy szolid egység ez, egy-egy kiemelkedő alakkal, de nem ezen a poszton hódítaná meg a ligát az AFC East.

 

DEFENSE

 

 

EDGE: Trey Flowers (New England Patriots), Cameron Wake (Miami Dolphins)

Csere: Robert Quinn (Miami Dolphins), Jerry Hughes (Buffalo Bills)

 

Abban bízok, hogy talán a védelem majd más lesz, és egyelőre jó úton haladunk. Egyedül Quinn helye lehet kérdéses, bár sokkal jobb opciót nem tudok nála elképzelni, a többi játékos viszont párját ritkítja.

 

INTERIOR: Malcom Brown (New England Patriots), Leonard Williams (New York Jets)

Csere: Danny Shelton (New England Patriots), Kyle Williams (Buffalo Bills)

 

Maradtam a 1 tech – 3 tech vonalon a védőfal belsejének összerakását illetően, így két hegyomlás méretű New England-i nose tackle mellé a múlt és a jövő nagy sztárja került be a keretbe. És igazából sok más szóba jöhető opció nem is volt…

 

LB: Dont’a Hightower (New England Patriots), Darron Lee (New York Jets)

Csere: Kiko Alonso (Miami Dolphins), Avery Williamson (New York Jets)

 

Mivel jobbára csak újoncok jöhettek szóba a cserék között, viszont egyikben sem vagyok biztos, hogy jobb lesz a felsorolt neveknél, így maradtam a rutinnál. A négyes nálam adott, ahogy Hightower kezdőpozíciója is, a másikért nagy harc volt.

 

CB: Tre’Davious White (Buffalo Bills), Trumaine Johnson (New York Jets), Minkah Fitzpatrick (Miami Dolphins)

Csere: Morris Claiborne (New York Jets), Stephon Gilmore (New England Patriots), Duron Harmon (New England Patriots)

 

Végre egy poszt, ahol nem az okozott dilemmát, hogy a rossz játékosok közül ki a kevésbé rossz. Mivel két szélső és egy nickel cornerben gondolkodtam, a Gilmore-Johnson kettős valamelyikének csak a kispad jutott, és a csúfos szezonkezdet miatt előbbire jutott ez a sors. A Slotba az újonc Fitzpatrick helye adott volt, cseréjének viszont kérdés volt kit válasszak. Buster Skrine adná magát, de én Harmont jobb játékosnak tartom, és bár ő safety poszton tevékenykedik, most a slotban fog helyet kapni.

 

S: Devin McCourty (New England Patriots), Jamal Adams (New York Jets)

Csere: Reshad Jones (Miami Dolphins), Micah Hyde (Buffalo Bills)

 

A secondary bivalyrős a csoportban, nehéz is volt dönteni. McCourty helye adott volt, de mellé a fiatal Adamse preferálom inkább, mint strong safety. Bár voltak kevésbé jó meccsei tavaly, óriási potenciál lakozik benne, amit akár már 2018-ban is kihozhat magából.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!