Connect with us

Hír

DRC a Raidersé!

Az Oakland Raiders igazolta le a Giants által márciusban kivágott cornerbacket, Dominique Rodgers-Cromartie-t. A 11 éve a ligában játszó játékos egy évre írt alá, a pontos összegről egyelőre nincs infó, de nem lehet sokkal több a veterán minimumnál.

 

 

DRC-t 2008-ban draftolta a Cardinals az első körben, majd játszott Philadelphiában, Denverben és New Yorkban is. A Raidersnél jelenleg a másodéves és több sérüléssel bajlódó Gareon Conley, illetve az idén igazolt, tavaly kiválóan teljesítő Rashaan Melvin a kezdő, Leon Hall és Daryl Worley pedig az elsődleges cserék, ebbe a sorba próbálja majd beverekedni magát a 32 éves cornerback.

 

Elfért a mélyítés rendesen, hiszen Conley és Melvin ketten együtt nem játszottak le 16 meccset tavaly, Worley pedig eltiltás elé néz április letartóztatása miatt. Ezzel szemben DRC karrierje során mindössze egyszer nem volt képes legalább 15 meccsen pályára lépni egy idényen belül. Azt még nem tudjuk, hogy a szélen csereként, esetleg a slotban számítanak DRC-ra, vagy akár kipróbálhatják safetyként is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!