Connect with us

Hír

Hackenberg az Eaglesé!

Vége a Wentz-érának! Folest is el lehet cserélni! Az Eagles ugyanis megszerezte a korábbi második körös Christian Hackenberget, aki két szezon alatt egyetlen egy snapet sem lépett pályára az NFL-ben – pedig még csak sérült sem volt.

 

 

Most viszont kap egy lehetőséget Doug Pedersonnál a 23 éves irányító. Jó eséllyel a negyedik QB-posztért küzdhet csak Hackenberg, hiszen Wentz és Foles mögött Nate Sudfeldben sokat látnak a csapatnál – meg is mutatta az előszezonban, miért szeretik őt, de azt is, hogy egyelőre nagyon inkonzisztens. A negyedik QB az Eagles rosterén a Packerst is megjárt Joe Callahan, leginkább vele küzdhet a következő hetekben Hackenberg, de a rostert minden bizonnyal nem éli majd meg. Viszont az edzőtáborba kell most a jelenléte, hiszen Wentz elővigyázatosságból nem vesz részt a 11-11 elleni gyakorlatokban és Foles is kisebb sérüléssel bajlódik, valakinek pedig dobálnia kell a roster végén lévő elkapóknak is.

 

Hackenbergért a Raiders cserélt az idei holtszezonban egy 2020-as kondícionális hetedik körös pickért, ám elég hamar kivágták, így nem kell fizetniük semmit a Jets számára, akik ugyebár a 2016-os NFL Draft második körében, az 51. választással húzták ki az irányítót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!