Connect with us

Hír

A Raiders eladná Amari Coopert is!

Már csak 15 napig lehet cseréket végrehajtani az NFL-ben, október 30-án ugyanis zárul a trade-ablak. A Raiders pedig 1-5-tel áll, így egyre jobban elképzelhető, hogy még nagyobb szintre emelik az újjáépítést és szinte teljes kiárusítást tartanak. Ennek eshet áldozatul Jay Glazer információi szerint két korábbi első körös játékosuk, az elkapó Amari Cooper és a safety Karl Joseph is.

 

 

Joseph elég csalódást keltő rövid pályafutáson van túl, nem játszott sokat a Raidersben és akkor sem jól, így az ő esetleges eladásán nem is feltétlen kell meglepődni. Amari Cooper már érdekesebb eset, ugyanis egy kiváló képességű elkapóról van szó, habár elég inkonzisztens a játéka és adós az igazán jó teljesítménnyel az utóbbi években.

 

Érdekes aspektusa a hírnek, hogy mindkét játékos ügynöke az a Joel Segal, aki épp Khalil Mack ügynöke is, azt pedig nem kell bemutatni, hogy az a sztori hogyan végződött. Könnyen lehet, hogy ez is közrejátszik majd Cooperék elcserélésében, hiszen Jon Gruden tudja, hogy nem egyszerű megegyezni Segallal és az első csatájukat bizony az ügynök nyerte.

 

Gruden egyébként tagadta a híreszteléseket, de erre nehéz építeni bármit is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!