Connect with us

Hír

A hét játékosai- Week 12

Ezen a héten a 12. kör legjobbjait választották meg a szokásos módon. A heti felhozatalban vannak veterán játékook és van olyan is, aki a szezon közben váltott csapatot. Nézzük kik lettek a legjobbak az elmúlt héten. 

AFC

A hét támadója: Philip Rivers (Los Angeles Chargers)

Rivers és a Chargers idén jó formában vannak és minden bizonnyal a rájátszásban is láthatjuk majd őket. A rutinos irányító a Cardinals ellen olyan teljesítményt nyújtott, amire igazából szavak sincsenek. 259 yardja és 3 TD-je mellett a 29 passzkísérletéből mindössze csak egy volt rossz, ami 96,6%-os hatékonyság. Rivers ezzel franchise-on belül utolérte LaDainian Tomlinsont, így már mindkét játékosnak 10 hét legjobbja elismerése van.

A hét védője: J.J. Watt (Houston Texans)

A Texans a rajtnál egy kicsit beragadt és 0-3-mal álltak. Azóta azonban eltelt nyolc mérkőzés és nem találtak legyőzőre. A Titans ellen már az elmúlt hetekben is remek formában lévő Watt rátett még egy lapáttal a teljesítményére. 9 szerelés, 1,5 sack mellett még egy fumble-t is kiharcolt, így Mariotaékat mindössze 17 ponton hagyták. Hetedszer lett az adott kör legjobbja J.J. Watt és beérte Julius Pepperst a jelenleg is aktív védők között, így már ketten vezetik ezt a listát.

A hét special team játékosa: Cyrus Jones (Baltimore Ravens)

A Ravens is robog a rájátszás felé, ezen a héten az 1/1 felé igyekvő Raiders nem sok akadályt gördített eléjük. A speciális egységből kiemelkedett Cyrus Jones, aki 4 punt visszahordása alatt majdnem 20 yardot átlagolt és a 4 próbálkozásból az egyik egy 70 yardos TD lett. Jones ezzel névrokona Jacoby Jones nyomdokaiba lépett, aki 2012-ben lett Ravens játékosként a hét special team játékosa.

NFC

A hét támadója: Amari Cooper (Dallas Cowboys)

A kirobbanó első idénye után Cooper beleszürkült a mezőnybe a Raidersnél, de úgy tűnik csak egy kis változás kellett neki. A Cowboysnál most már lassan kijelenthető, hogy a régi AC van a pályán. A Redskins elleni fontos csoportmérkőzésen 8 elkapásból 180 yardot szerzett és kétszer is beért a célterületre. Cooper ezzel a negyedik Cowboys elkapó, aki a hét legjobbja lett. Előtte Dez Bryant, Miles Austin és Terrell Owens voltak.

A hét védője: Eddie Jackson (Chicago Bears)

Matt Nagy érkezesével valami elindult a szeles városban. Trubisky kiesése sem vetett végett a menetelésnek és hálaadáskor legyőzték a Lionst saját pályáján, ezzel nagy lépést tettek a csoport megnyerése felé. Jackson kiemelhető, hiszen amikor a Lions a vezetésért támadott, akkor szerzett egy interception utáni TD-t, amivel megnyerték a mérkőzést. Eddie Jackson második alkalommal lett a hét védője és ezzel ő a második olyan Bears safety, aki többször lett a hét legjobbja, előtte ez csak Mike Brownnak sikerült.

A hét special team játékosa: Sebastian Janikowski (Seattle Seahawks)

Jó az öreg a háznál, mondhatják a Seahawks szurkolók. Janikowski már hetek óta remekül rugdalja a labdákat a póznák közé, ezzel segítve csapata menetelését a rájátszás felé. A Panthers ellen 3 field goalt és 3 extra pontot vágott be és ebből az utolsó mezőnygól a győzelmet is jelentette. Janikowski ezzel már nyolcadik alkalommal lett a hét legjobbja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!