Connect with us

Hír

Visszatérhet Jim Harbaugh az NFL-be?

Annakidején nagy visszhangot kapott, hogy Jim Harbaugh otthagyja a NFL légkörét és új kihívások után néz az egyetemi foci háza táján. A Michigan búsás szerződéssel és jó lehetőséggel kínálta meg, nem is lehetett kérdés a házasság. A szépen indult kapcsolatnak azonban a vége felé közeledünk, legalábbis a háttérben pusmogok szerint Harbaugh váltásra készülhet.

 

 

Megalapozott hírek egyelőre nincsenek, ha csak az nem, hogy az Harbaugh eddig minden állomáshelyén pontosan négy évet töltött, ennek pedig lassan a végéhez érkezünk. A másik indok az lehet, hogy az NFL kezd kifogyni jelenleg a jó edzőjelöltekből, csapat viszont több is lenne, aki pályázna a szűk kínálatra. Még vége sincs a szezonnak, de már most két ideiglenesen megüresedett poszt van, ami jócskán bővülhet az idény végén.

 

Legtöbben természetesen a Packers és a Browns csapatát emlegetik Harbaugh kapcsán, mert bár mindkét gárda vezetése nagy kihívás lehet, részben hálás feladat is. Ez a két csapat ugyanis rendelkezik egy franchise irányítóval, ráadásul a keret többi része is tehetséges. Mindkét csapat a rájátszásért küzdhet, így ilyen szempontból kellemes teher lehet a vezetésük, ugyanakkor veszélyei is vannak. A Packersnél elvárás lesz a Super Bowlba kerülés, amíg Rodgers ott a fedélzeten nem is lehet más a cél, a Browns pedig hosszú évek után végre kijött a gödörből, így nagyobb lesz az étvágy náluk is. Mindenesetre ha Harbaugh tényleg vissza akar térni az NFL-be, akkor kevés megfelelőbb pillanat lesz a mostaninál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!