Connect with us

Hír

Sanders megsérült az edzésen, vége a szezonjának

Elvesztette legjobb elkapóját a Broncos a szezon hátralevő részére, ugyanis Emmanuel Sanders achillese szakadt el a csapat szerdai edzésén. Természetesen sérültlistára került ezzel a játékos. A 31 éves játékos mind a 12 meccsen pályára lépett idén és egyértelműen Case Keenum kedvenc célpontja volt: 71 elkapást jegyzett 868 yardért és 4 TD-ért. Ha ilyen ütemben fejezte volna be a szezont, akkor 1157 yarddal zárt volna, ami a második legtöbb lett volna karrierjében.

 

 

A Broncosban így jelenleg egyedül Courtland Sutton maradt elkapóként, akinek legalább 73 elkapott yardja van a szezonban. Sanders kiesésével a targetek 23%-a szabadul fel, amit nem lesz egyszerű betölteni. Az újonc DeaSean Hamilton léphet fel a slot elkapó szerepébe, illetve a csapat leigazolta a Billstől kivágott Andre Holmest is.

 

Könnyen lehet, hogy a múlt heti volt Sanders utolsó mérkőzése a Broncos színeiben, ugyanis jövőre 13 millió dollárt foglalna a fizetési sapkából, amire egyáltalán nem biztos, hogy igényt tart a denveri musztángok bajnokcsapata.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!