About the author

11 Comments

 1. 1

  bjeela

  Agggyák csak ide Huntot, majd embert faragunk belőle óccsópézért. ;)

 2. 2

  csak ezt ne

  A Pats szerintem keresni fog ilyen faltörő kost, szerény igényekkel nagy ambíciókkal, akit ott felsoroltatok, azok közül bármelyik ott lehet, mondjuk Hillel majd még meg kell mérkőzni, de egy Ingram upgradelt Blount lehetne akár 20+ TD-al, ha továbbra is trend marad, hogy TB ne dobáljon annyit.

 3. 3

  katonadani

  minek? ezért draftolták Michelt

 4. 4

  Bujdy Bujdy

  Gore és Peterson állatok! Remélem, látjuk még mindkettőjüket a pályán 2019-ben is!

 5. 5

  csak ezt ne

  Michel inkább Kamara, Ingrammal jó páros lennének. White, Burkhead és Michel sem erőfutó. A tuti egy yard ütközés után egyiknek sincs meg. Blount óta nincs ilyen futónk. Most muszájból erőltettük Sonyt és nem dőlt ki, de ez nem jó stratégia egy teljes évre. Nem is bírná ki. Burkehead se volt még végig egészséges. White marad ilyen 3rd down elkapó futó.

 6. 6

  csak ezt ne

  Ott volt tavaly is ugyanez a névsor + Hill, aztán volt két forduló amikor Patterson futott White mellett, mert nem volt több futó. Ha a Pats sokat akar futni, és ez valószínű, akkor fogunk még futót hozni, mert az fogyóeszköz.

 7. 7

  csak ezt ne

  Nem Develin nem futó. Fullback. Futott párat az idén meglepiből, de egyszer sem állt fel running backnek. Nemhogy nem biztos megoldás, hanem biztos, hogy nem megoldás erre, csak néhányszor – a meglepetés erejével. Ezt most egy darabig ellőttük, a PO-ban már elő se jött. Nem vágtak ki senkit, csak megsérült Hill. A többi végig ott volt.

 8. 8

  csak ezt ne

  Elkapó is lesz egy-kettő, reméljük több marad meg a keretben mint tavaly. Különösen, ha Gronk tényleg abbahagyja, az nagyobb prioritás. Beasley remélem. Viszont egy erőfutó szinte tuti, hogy érkezni fog még a draft előtt. Olcsóbb móka, mint egy elkapó hasonló yarddal.

 9. 9

  csak ezt ne

  Fogadhatunk, de ebben elég biztos vagyok, hogy lesz futó. Ez most így nem volt jó, hanem egyszer nagy mázlival túléltük. A csapat egy sérülésre volt az összeomlástól. Michel nem bír ki egy idényt, ennyi cipeléssel ez biztos.

 10. 10

  csak ezt ne

  Arra gondoltam, hogy a hozottak közül. Hozták tavaly fűt fát virágot, aztán nem maradt senki. Nagyon bízom benne, hogy Gordont is felejtik, Hogan sajnos egy éves csoda volt, Edelman, Dorsett, Berrios (reméljük) mellé kellenének magasabb, testesebb célpontok is. Ez egyszer a drafton próbálkozhatnánk többel és magasabban is akár.

 11. 11

  LG

  “az oaklandi öregek otthona két növendékét” ?? a nap jelzője!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team