About the author

19 Comments

 1. 1

  euskadi68

  Teddyt el tudnám képzelni a delfineknél. Ha él az eséllyel, akkor nem is kellene a draftra várni, ha pedig nem, akkor úgyis jó draftpozícióban lesz a csapat.
  Én amúgy Tannehillt nem tartom rossz irányítónak, de nagyon magas a fizetése, ez a cut felé billenti a mérleg nyelvét. Pláne ha tényleg rebuild van.

 2. 2

  Wide open

  Hát nem egy veretes névsor….. Lényegében Foles-on kívül mindenki leszerepelt és/vagy sérüléssel bajlódott az év folyamán szóval nem egyszerű felmérni a valós erőviszonyokat. Akiben én még látok Foles-on kívül (bár hozzáteszem vele kapcsolatban sem vagyok teljesen meggyőzve hogy ne sülne be az ágyú keze egy másik csapatban) lehetőséget, az Tyrod Taylor. Amikor játszott szerintem hozott mindig egy korrekt szintet. Nem ő lesz a Black Jesus az új csapatában, de messze a legkonzisztensebb irányító a brancsból.
  (+1 bizalom pontot kap még Fitzmagic a mémek miatt, valahogy mindig van annak az embernek 3-4 db “ma elit szinten fogok játszani” kártyája amit könyörtelenül ki is játszik ha úgy hozza az élet :D )

 3. 3

  acsdav2

  Hát a Brownsban akkorát égett Taylor, hogy szerintem fel se merülhetne, mint opció. 49,4% 5.6 y/a 64,5 QBR. A Billsben valóban jó volt, de ez a Brownsos teljesítmény nagyon elbizonytalanított vele kapcsolatban.

 4. 4

  sgtGiggsy

  Nu, azért a Brownsban Jackson kezei alatt mindenki szar volt.

 5. 5

  acsdav2

  Oké, Jackson nem jó edző, de az tényleg hihetetlen volt, hogy míg Taylorral haladni se tudott a csapat, addig Mayfielddel meg kb megállíthatatlan volt. És ehhez hozzátartozik az is, hogy Mayfield nem edzett a kezdőkkel addig. A Jets elleni meccsre gondolok.

 6. 6

  bjeela

  Én ezt a Joe Flacco-t nem értem. A csávó ecccer az életben összekapta magát és nagyjából abból élt éveken át, illetve abból, hogy ha nagyon égett a ház és már túl sokan cikizték, akkor megrázta magát, megmutatta, hogy tud ő nagyon is jól játszani, mire a kritikusok hátrébb léptek és ezzel párhuzamosan Flacco is. Ez a csávó nagyon tud, de csak akkor, ha kibaszottul ég a ház. Ha ennél egy árnyalatnyival jobb a helyzet, akkor szarik bele. Hogy ez miért jó neki…

  Amúgy meg nagyon várom, hogy Fitzmagic ismét kapjon egy sanszot és elkápráztasson, mert nekem rohadtul tecccett, amit idén művelt.

  Folestől viszont tartok, hogy rohadt nagy bust lesz, ha nem kap egy értelmes OC/HC-t. Ez már ecccer megtörtént vele, amikor Jeff Fisher lett a HC-ja.

  Abban meg rohadtul egyetértünk, hogy az RGIII-nál nagyobb pazarlást keveset látott a világ. A csávóban benne volt, hogy az NFL egyik meghatározó arca lesz, de… gyalázat, amit műveltek vele és ő is magával.

 7. 7

  sgtGiggsy

  Mayfielddel is csak Jackson távozása után lett jó a Browns. Jó, nyilván Mayfield jobb, mint Taylor, de a fő gond akkor is Jackson volt. Taylor egy jó közepes irányító, nem több, nem kevesebb. Az ilyenek mindig azt tudják, amit a játékrendszer ad nekik.

 8. 8

  bjeela

  “Lényegében Foles-on kívül mindenki leszerepelt…”Háááát, azért szegény Folesnak is volt két idénye, ami az első teljes szezonja után izmos bukta volt(bár ahhoz a szezonhoz képest kis túlzással bármi bukta lehet ;) ).

 9. 9

  acsdav2

  Nem. Jackson távozása utána konkrétan elit lett a Browns támadósora. Jacksonnal v

 10. 10

  Antal Kovacs

  “Ez a csávó nagyon tud, de csak akkor, ha kibaszottul ég a ház” – ha a Redskins-be kerülne, akkor e miatt örülnék neki, mert itt mindig “kibaszottul ég a ház” :’D
  De Fitzmagic még jobban tetszene, bár ő is egy hullámvasút, de benne van még 1-2 jó szezon. Kíváncsi vagyok ki hova fog kerülni, egyelőre fogadni se mernék, lesz még sok kavarás itt…

 11. 11

  bjeela

  Félreértettél, Flacconál nem a csapatszintű beégés a motiváló tényező, hanem ha őt magát éri kritika a gyalázatos teljesítménye miatt. Akkor összekapja magát, csodát művel és ezt egészen addig csinálja, amíg lehiggadnak a kritikusok és akkor megint folytatja a középszar teljesítményét. Igazi hülye. Ebben az értelemben pont olyan hullámvasút, mint Fitzmagic, de őt jobban bírom. Hogy nálatok ki lenne a jó megoldás, arra dunsztom sincs, mert én már a Cousins Smith cserét sem értettem.

 12. 12

  Wide open

  Nem véletlen szerepelt a mondatban “az év folyamán” kifejezés ;)

 13. 13

  Kacsa

  Szerencsetlen RGIII, elkepeszto edzoi / orvosi hiba volt amit a Skinsnal muveltek vele. Ha mar a fel vilagot odaadtak erte es jo is volt vigyazhattak volna ra jobban is…

 14. 14

  Debreceni József

  Flacco mint numero uno?! Adjatok már nekem is abból a cuccból?

 15. 15

  Kopi3.14

  Azért Flacco azon szezon előtt is mutatott jó dolgokat Csak általában otthon és a következő heti idegenbeli meccsen meg hatalmas homály volt. Az SB óta mintha ennyi lenne benne, nem több.

 16. 16

  bjeela

  Sorry, ezt benéztem. Ide vezet a multikoncentrációs képesség akut hiánya… Mea culpa, mea maxima culpa. ;) Így már persze stimmel, egyet értünk.

 17. 17

  pritek

  Flektornak szerintem kifejezetten jól jönne egy új színtér. Ha elkapja a gépszíj, simán lehet benne pár jó év.

 18. 18

  Antal Kovacs

  A Cousins – Smith cserébe nem volt belekalkulálva a lábtörés. Persze Cousins jobb, ez tény, de drágább is. Alex Smith jó lett volna, ha nem pereg szét a fala és megvédik. TB12 is már rehabon lenne, ha ő lett volna ott. Ezért nem tudom én se, hogy ki lenne tényleg optimális megoldás, Fitzpatrick nekem tetszene, amíg egy fiatal QB kinevelődik mellette. És még Smith sem 100% hogy kihagyja a következő szezont…. (de nagyon sanszos)

 19. 19

  Matyika29

  Bradforddal mi van? Ő még játszik/él esetleg visszavonult?
  Továbbá hiányoltam Manzelt és Kapernicket… vagy ők külön cikket kapnak? :D :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team