Connect with us

Hír

Nem haladnak a tárgyalások Collins és a Giants között

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem fog tudni Landon Collins egy hosszú távú szerződésről megállapodni a New York Giantsszel a szabadügynök-piac nyitására. Ez persze nem jelenti azt, hogy távozik is.

 

 

Ma délután nyílik meg a tender időszak, ahol a csapatok kioszthatják a franchise és transition tagüket egy játékosukra, és erre március 5-ig lesz lehetüségük. A Giantsnél éppen a 25 éves strong safety lehet a fő jelölt egy tagre, amivel ki lehet küszöbölni, hogy kikerüljön a szabadügynök-piacra. Collins szerződése ugyanis lejár a New York-iaknál, ugyanakkor nem olvasni biztató híreszteléseket a tárgyalásokkal kapcsolatban.

 

Legutóbb novemberben írtunk arról, hogy nem alakul jól a helyzete a safetynek, ma pedig Josina Anderson, az ESPN riportere hozta le, hogy a felek között nincsenek aktív egyezkedéseket egy új, hosszú távú szerződés kapcsán, így esélyes, hogy egyelőre egy franchise taggel tartja magánál szabadügynök játékosát Dave Gettleman. A safety tag idén $11,2 millió, ami az aláírás pillanatában teljesen garantálttá válik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!