Connect with us

Hír

Tomlinson: Zeke megérdemli a nagy pénzt

A Hall of Famer running back LaDainian Tomlinson odáig van Zeke Elliottól, teljesen lenyűgözte a fiatal futó teljesítménye. Szerinte nem kérdés, hogy a Cowboysnak már most meg kell fizetnie.

 

 

A helyzet az, hogy Zeke kiérdemelt egy új szerződést. Az emberek arról beszélnek, hogy mennyi ideig lehet ilyen jó, de nem ez a fontos, hanem az, hogy mit érdemelt már ki magának. Kétszer vezette csoportgyőzelemre a Cowboyst az elmúlt három évben. Kétszer vezette a ligát futott yardokban rövidke pályafutása alatt. Megérdemli az új szerződését és megérdemli, hogy az NFL egyik legjobban kereső játékosa legyen.

– mondta a Fort Worth Star-Telegramnak.

 

A 23 éves Elliott újonc szerződése 2019 végén jár le, ez idő alatt 8 millió dollárt keresne. Illetve még ott lesz az 5. éves opciója, ami nagyjából 10 millió dollárt jelentene, vagyis a Cowboys a következő két évre 9 milliós átlaggal köthetné magához. Ez már most a 4. legmagasabb RB-fizetésnek számítana a ligában, de ha azt nézzük, hogy Bell, Gurley és David Johnson 13-15 millió körül keres vagy fog keresni, akkor máris nem tűnik ez olyan soknak.

 

Zeke jelenleg a piacon jó eséllyel simán kapna 15 millió dollárt évente, a Cowboys pedig talán jobban járna, ha már most túlesne a hosszabbításon. Olcsóbb ugyanis nem lesz, az biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!