Connect with us

Hír

A Giants pass rushert céloz 1/6-ra?

Előbb-utóbb meg kell találnia a Giantsnek Eli Manning utódját, azonban nem teljesen tiszta, hogy inkább előbb, vagy inkább utóbb kerül erre sor. Egyes hírek szerint nagyon érdeklődnek Dwayne Haskins iránt, mások szerint egyáltalán nem opció az ő draftolása. Az utóbbi híresztelésekben hívőket erősíti meg az a csapathoz közeli forrás, amelyik azt mondja, hogy pass rushert céloz a Giants 1/6-ra.

Rengeteg elképesztő védőtehetség van az idei drafton. Bármennyire is szükségünk van egy fiatal irányítóra, őszintén nem tudom, hogyan engedhetünk el egy pass rushert 1/6-ra.

1/6-ra valószínűleg Nick Bosa, Quinnen Williams és Josh Allen már nem lesznek elérhetőek, ellenben Brian Burns, Rashan Gary vagy Montez Sweat még bent lesz jó eséllyel (csekkoljátok a prospect ismertetőinket róluk, ha még nem tettétek), így akár közülük is kikerülhet a Giants választottja.

Gettlemanről tudjuk, hogy előnyben részesíti a falembereket – támadó- és védőoldalon egyaránt -, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha így történne. A Giantsé egyébként az 1/17-es választási jog is, ráadásul más módjai is lehetnek fiatal franchise irányító szerzésének, kiváltképp idén (khm, Rosen).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!