Connect with us

Hír

Donald milliós adománnyal támogatta egyetemét

Mielőtt Aaron Donald a liga legjobb játékosává vált volna a Los Angeles Ramsben, a Pittsburgh Egyetemen pallérozódott és ott dominálta az ellenfeleket 2010 és 2013 közt. A pittsburghi születésű védőfalember pedig nem felejtette el, honnan is jött. Most például egy hétszámjegyű adománnyal támogatta volt egyetemét, 27 évesen pedig ő a valaha volt legfiatalabb 1 millió dollár feletti adományozó az egyetem alapítványának történetében.

Egy álom vált valóra, amikor a Pittsburgh Egyetemen játszhattam. A párducként szerzett tapasztalatom minden nap befolyásolja az életem. Hiszek Coach Narduzzi terveiben és ez egy olyan lehetőség volt számomra, amivel segíthetem a jelenlegi és jövőbeli játékosokat. Mindig is a Pitt lesz az iskolám, és megtiszteltetés, hogy támogathatom őket.

Ez az adomány sokféleképpen segíti majd a sulit és a fociprogramot, a csapat hivatalos portálja szerint a létesítmény fejlesztésére, a gimiből érkező játékosok megszerzésére, különböző technológiákra és a tanulók előrehaladására fogják fordítani az összeget.

Az edzőközpont földszintjét pedig Aaron Donaldról fogják elnevezni, ez lesz az Aaron Donald Football Performance Center.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!