Connect with us

Magyar foci

Felemás meccsen maradt veretlen a Wolves a First Fielden

Hatalmas várakozások előzték meg a Budapest Wolves székesfehérvári vendégjátékát az Enthroners otthonában, amihez az első negyedben még fel tudtak nőni a csapatok, a mérkőzés folytatása viszont nem várt, több esetben balszerencsés eseményeket hozott. Mindkét csapat offense-e erősen kezdte a találkozót, a hazaiak és a vendégek is be tudtak köszönni a védelmeknek, a szerencse és a rutin viszont a Wolves oldalára pártolt a találkozó feléhez közelítve.

A fehérváriak védelméből többen is (Nedzelsky, Wallace, Horváth, Poór) is súlyosnak tűnő sérülésekkel kényszerültek a partvonal mellé, ami nagyban megnehezítette, hogy tudják tartani a lépést Kovács István fiaival. Ennek megfelelően, a Wolves a félidőre már magabiztos, 28-10-es vezetéssel vonulhatott el, ami még nem jelentette, hogy minden eldőlt volna, a második félidő viszont nem várt, színvonalon aluli játékot hozott. Még egyszer beköszöntek a Farkasok, ami a találkozó végeredményét is beállította, de fontosabb megemlékezni arról, hogy rengeteg szabálytalanság és pontatlan játék szabdalta fel és tette élvezhetetlenné a második játékrészt. A csapatok frusztráltan játszottak, érezhető volt, hogy a 24 pontos különbség már túl távolinak bizonyult, hogy az Enthroners érdemben vissza tudjon jönni, ami komolyan rányomta a bélyegét a találkozó ritmusára, ütemére és színvonalára.

Összességében, megérdemelten nyert a bajnok, az Enthroners egyelőre még nem tart ott, hogy komolyan felvegye a versenyt egy ilyen kaliberű csapattal, több gyakorlás, felkészülés és filmezés fog kelleni ahhoz, hogy döntőre esélyesként tartsuk őket számon. A javításra legközelebb a Miskolc Steelers otthonában lesz majd lehetőség, ahol az eddig várakozáson alul teljesítő keleti csapat lesz majd az ellenfél. A Wolves pedig nagy lendülettel vághat neki a Cowbells elleni fővárosi rangadónak, ahol újfent két veretlen csapat mérheti majd össze az erejét a nagyérdemű előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!