Connect with us

Hír

Ahogy várni lehetett, Joe Douglas lett a Jets general managere

A Philadelphia Eagles kiváló rosterének összerakásában Howie Rosemannek nagy segítsége volt Joe Douglas, a játékosszemélyzetért felelős alelnök személyében. Douglas pedig mostantól a New York Jets general manageri pozícióját látja el, ugyanis az Adam Gase hatalomra kerülése óta favoritnak tűnő szakembert kinevezték a csapat élére.

Ez a hír nagyjából egy órával azután jött, hogy a Texans kirúgta general manegerét, Brian Gaine-t. Ez csak azért érdekes, mert Douglast hívta tavaly interjúra a Texans, azonban az Eagles épp playoff-menetelése közepén volt, így blokkolhatta ezt a kérést. Így tehát feltételezhető volt, hogy Douglast ismét hívják majd a Texanshoz, így a Jets gyorsan lépett és aláíratott egy hat éves szerződést az Eagles koponyájával.

Érdekes, hogy Adam Schefter információi szerint a Jets nem fogadott el nemleges választ. Douglas megpróbált nemet mondani, és akárhányszor megtette ezt, a Jets adott neki egy még jobb ajánlatot. Még keményebben próbálta a csapat megszerezni, mindenképp őt akarta, a ligában nagy népszerűségnek örvendő Douglas pedig végül beadta a derekát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!