Connect with us

Hír

Sztrájkolnak a Lions védelmének sztárjai

Lions klasszis cornere, Darius Slay, illetve ligaelit NT-je, Damon Harrison sem jelent meg eddig a csapat edzésein. Mindkét klasszis új szerződést szeretne, bár nem biztos, hogy kapnak is – legalábbis idén.

 

 

Slay eddig 250 ezer dollártól esett el a távolléte miatt, és ha a táborban sem jelenik meg, akkor további 88 650 dollártól mondhat búcsút (Harrisonnal vélhetően ugyanaz a helyzet). Mindkét játékos relatíve jogosan akarhat új szerződést: a 28 éves Slay a következő két évben 12,55 és 10 millió dollárt keres, ami mai viszonylatban 3-5 millióval kevesebb, mint a top fizetés, Harrison pedig 6,5 és 9 milliót kereshet a következő két évben, aminek a piacon a dupláját is megkaphatná.

 

A probléma ugyanakkor pont ez: mindkét játékosnak két éves szerződése van és nem nagyon szokás az utolsó év előtt új kontraktust adni a játékosoknak, legjobb esetben is egy kisebb emelésben reménykedhetnek. Mivel a Lions védelmének két legjobbjáról van szó, a csapat szempontjából remélhetőleg hamar megoldódik a helyzet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!