Connect with us

Hír

AJ McCarron Brett Favre szeretne lenni

A Cincinnati Bengals csereirányítója, AJ McCarron, nemrég még Tom Bradyhez hasonlította magát, hisz a New England Patriots irányítójának karrierje is úgy indult, hogy a kezdő irányító, Drew Bledsoe megsérült. Most azonban, ha hasonlítania kellene magát valakihez, az a Green Bay Packers legendája, Brett Favre lenne.

May 31, 2014; Los Angeles, CA, USA; Cincinnati Bengals quarterback AJ McCarron during the 2014 NFLPA Rookie Premiere at the Los Angeles Memorial Coliseum. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

 

McCarron szerint jó dolog, hogy hatalmas pénzeket kapnak a játékosok, de ő azért szereti a játékot, mert egy játék, és úgy kell játszanod, mint egy kisgyerek a hátsó kertben, hisz fő a szórakozás. Ezt a mentalitást tiszteli Favre-ban, aki mindig szívvel játszott, ami nagyon élvezhetővé tette a játékát. És nem utolsó sorban pedig győzött.

 

McCarron szerencséjére a San Francisco 49ers 27. helyen rangsorolt védelme ellen kell megvívnia első kezdő mérkőzését. Ha győz a Bengals, akkor ő lenne az első Alabama irányító, aki kezdőként mérkőzést nyer 1987 óta. Ha pedig Super Bowlt is nyerne, akkor csatlakozna Jeff Hostetlerhez, Kurt Warnerhez és természetesen Tom Bradyhez.

 

Hostetlerrel a Giants nyerte meg a 25. Super Bowlt, miután Phil Simms egy 11-2-es alapszakasz mérleg után eltörte a lábát 1990-ben. Kurt Warner 1999-ben Trent Green helyére szált be, miután Green megsérült az előszezonban. Csak e miatt kezdhetett a mára legendássá váló irányító, aki rögtön Super Bowl győzelemig vitte a Ramst. A harmadik delikvens pedig ugye Tom Brady, aki Drew Bledsoe sérülése miatt került a kezdőbe 2001-ben és az általa vezetett csapat pont a Kurt Warnerrel felálló csoda Ramst kapta el a 36. Super Bowlon.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!