Connect with us

Hír

Peyton Manning megkezdte az edzéseket

Peyton Manning, a Denver Broncos sérüléssel küszködő irányítója újra edzésbe állt, egyéni és hét a hét elleni gyakorlatokon vett részt szerdán. Ettől függetlenül biztos, hogy Brock Osweiler lesz a kezdő irányító a Steelers elleni rangadón.

 

manning_peyton_CP_2_151216

 

“Jól mozgott” – mondta Gary Kubiak vezetőedző. “Ma megtett egy lépést előre. Csütörtökön megtesz egy újabbat és így tovább nap – nap után.”

 

Manning most először volt együtt a csapattársaival a november 15-i  Kansas City Chiefs elleni vereség óta. Lábsérülése súlyosan befolyásolta a játékát, karrierje egyik legrosszabb meccsét produkálta (5/20, 35 yard, 4 INT). Azóta Brock Osweiler viszonylag jól elmenedzselte a játékot, ám a múlt heti Raiders elleni vereség alkalmával azért jól látszott, hogy nem vele fog (legalábbis idén) Super Bowlt nyerni a Broncos.

 

A Broncos hátralévő sorsolása Andy Dalton kiesésének hála viszonylag egyszerű lesz, így alapszakasz meccsen aligha látjuk már Peytont. A Steelers elleni idegenbeli mérkőzés után fogadják a Bengalst majd a San Diego Chargerst, amennyiben hozzák az utolsó két mérkőzést (és a Bengals megveri a Ravenst), akkor meglehet a második kiemelés és nagyon értékes pihenőhét. Ezzel a védelemmel és egy pihent, egészséges Manninggel pedig épp annyi esélyük lesz nyerni, mint bárki másnak.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!