Connect with us

Prémium cikkek

A Bosa-ügy – szerkesztői vélemények

Már többször is írtunk róla, hogy mi a helyzet éppen a Chargers-Bosa ügy kapcsán, miért nem ír alá, mi a probléma. Tegnap új szintre emelkedett a harc a felek között, ugyanis először a Chargers adott ki közleményt, majd erre reagálva a Bosát képviselő ügynökség is megtette ezt. Tehát most már a nyilvánosság előtt folyik a vita.

 

APphoto_APTOPIX_NFL_Draft_Football_r900x493

 

A Chargers kiadott közleményében az áll, hogy az ajánlatukban az utóbbi két év legmagasabb aláírási bónuszát ajánlották Bosának, az idei draftoltak közül Wentzen kívül ő kapná meg a legtöbb pénzt ebben a naptári évben és 2011 óta a Chargers draftoltjai közül ő kapja meg a legtöbbet az aláírási bónuszából az első naptári évben. Mivel Bosa ezt viszont nem fogadta el és nem vett részt az edzőtáborban, így visszavonják az ajánlatot és rosszabb konstrukciót tudnak csak ezentúl ajánlani, hiszen játékosuk nem fog tudni minden meccsen pályára lépni a szezonban.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!