Connect with us

Prémium cikkek

Bosa egy centet sem bukhat újonc szerződéséből, még sem írt még alá

A legújabb hírek szerint a San Diago Chargers és az 1/3-as Joey Bosa újra beszélnek egymással a játékos újonc szerződéséről. Korábban megírtuk, hogy a vita egy úgynevezett offset language nevű szerződészáradék miatt alakult ki elsősorban, amit a játékos nem akart, illetve Bosa szerette volna a garantált összeget is minél hamarabb megkapni. Jelenleg az 1/3-as védő már úgy van vele, hogy vagy egyiket, vagy másikat hajlandó lenne elengedni. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy ő egy centet sem veszít az újonc szerződéséből még akkor sem, ha mindkét, számára kedvezőtlen feltételt elfogadja.

 

GettyImages-456641098.0

 

A helyzet

 

Az első körös játékosok szerződése fix és többnyire teljesen garantált. Bosa 25 millióra számíthat, abból 17 millió körül van az aláírási pénz. Hogy utóbbit teljes egészében most, vagy csak 2017-ben kapja készhez, számára teljesen mindegy, éhen nem fog halni miatta, bár nyilván sokkal kényelmesebb, ha már az az összeg a bankszámlán van. A másik probléma az offset language, aminek a lényege, hogy a csapat spórolhat valamit azon, ha a negyedik éve előtt elküldi Bosát.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!