Connect with us

Prémium cikkek

Így néz ki Drew Brees 5 éves szerződése

Drew Brees megkapta az új szerződését a New Orleans Saintstől, ami öt évre szól és 44,25 millió teljesen garantált dollárt tartalmaz. Ez így furának tűnik és az is: valójában ez csak technikailag egy öt éves szerződés, a gyakorlatban egy kétéves kontraktusról beszélünk, aminek az utolsó három éve a 2017-es szezon után rögtön semmissé válik. Nézzük meg, hogy ez miért is jó a Saintsnek és Breesnek, illetve miért lesz nagyon rossz.

 

brees

 

Így nézett ki Brees eredeti szerződése. A korábbi strukturálások miatt volt 10 millió dollárja az idei szezonra, ezen kívül pedig 20 millió dollár alapfizetése, ami rekordot érő 30 milliós cap számot eredményezett. Ha a csapat kirúgta volna a 2015-ös szezon után, akkor 20 milliót spórolhattak volna rajta. De mivel nem tették, ezért a 20 milliós alapfizetéséből 10 millió teljesen garantálttá vált, tehát, ha például augusztusban küldték volna el, akkor már csak 10 milliót spóroltak volna. Ám nyilván nem akarták elküldeni, hisz Breesben van még 2-3 nagyon jó év, amivel Super Bowlt lehet nyerni. Így is rakták össze az új szerződését:

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!