Connect with us

Hír

Mark Sanchez elküldése semmibe nem kerül

A legfrissebb hírek szerint Mark Sanchez elveszítette a kezdőért vívott csatát Trevor Siemiannal szemben. Amennyiben a csapat úgy ítéli meg, hogy Paxton Lynch elég jó lesz cserének, akkor Sanchezen nagyon sokat spórolhat a csapat.

 

butt-fumble

 

Az egykori Jets irányítóért a Broncos egy kondíciós picket adott az Eaglesnek. Tehát, ha Sanchez nem fog játszani Denverben, akkor a csapatnak nem lesz tartozása a Philadelphia felé. Ezen kívül pedig további 3,5 millió dollárt spórolhatnak az idei szezonban Sanchez elküldésével. Nem valami jó előjelek az irányító számára.

 

Sanchez a 2009-es draft első körének ötödik választásával került a New York Jetshez. A Rex Ryan féle csapat hasított vele, egymás után kétszer is AFC döntőbe jutott csapat. Aztán jött a Ryantől szokásos leolvadás, Sanchez pedig vele bukott, Jetses pályafutásának a híres “butt fumble” tett be végleg. Három szezonnyi szenvedés után a Jets kivágta, az Eagles pedig egy évre leigazolta, majd kötöttek  még egy kétéves szerződést. Idén került Denverbe és nagyon úgy fest, számára már a szezon kezdet előtt véget ér a kaland.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!