Connect with us

Hír

Nem sokon múlott, hogy nem Keenumot láttuk a kickoffon

Meglepő háttérsztori jelent meg a napokban az NFL berkeiben: a Broncos megpróbálta megszerezni a Ramstől Case Keenumot augusztusban, az üzlet azonban nem jött létre.

 

keenum-cikk

 

Case Keenum nem ismeretlen a denveri főedző, Gary Kubiak számára, a páros ugyanis Houstonban együtt dolgozott. Ennek apropójaként a Broncos bepróbálkozott a Ramsnél az irányító megszerzéséért augusztusban, az ár azonban túl nagynak bizonyult. Fisherék ragaszkodtak egy nagyobb draftpickhez vagy egy nevesebb játékoshoz ellenértékként, mondván a kezdőirányítójukról van szó, a Broncos azonban erről hallani sem akart.

 

Aztán Trevor Siemian edzéseken és a felkészülési találkozókon nyújtott teljesítménye elhessegetett minden gondolatot a kezdőirányító kilétéről, így a trade is füstbe ment. Keenum azonban nem csak a Broncoshoz kapcsolódik a kickoff-fal kapcsolatban, Cam Newtont ugyanis elég rendesen gyepálták az éjjeli meccsen, ahogy Keenumot is azon a bizonyos Ravens elleni találkozón, amin a világáról nem tudott a mérkőzés után, mégis a pályán tartották – óriási botrányért cserébe.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!