Connect with us

Hír

Ennyit Gregoryról

A Dallas Cowboys defensive endje, Randy Gregory 14 meccses eltiltás elé néz, ugyanis az előzetes hírekkel ellentétben mégsem sikerült a fellebbezése (csak folyamatban volt, de az optimista amerikai médiumok ténynek kezelték a csökkentést). Így tehát legkorábban a 16. héten térhet vissza.

 

Randy Gregory

 

Gergory először egy négy, majd pedig még egy tíz mérkőzéses eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt. Az ilyen problémái miatt csúszott ki az első körből a második kör végére, bár akkor úgy tűnt, hogy nagyot fogott vele a Dallas. Hát nem. Bár Gregory papíron visszatérhet idén, aligha lesz olyan formában, hogy pályára lehessen küldeni, így vélhetően az egész 2016-os szezonja mehet a levesbe.

 

A Cowboysnál jelenleg Benson Mayowa és Jack Crawford a két kezdő pass rusher, cserének pedig ott van David Irving. Hármuknak összesen 10,5 karrier sackje van, ami nem túl impozáns, a pályán pedig ehhez hasonló játékot nyújtanak. Vállalható szabadügynökből sincs a piacon, a legjobb opció Greg Hardy, illetve a volt Lions védő, a 31 éves Daryll Tapp. A szintén eltiltott DeMarcus Lawrence pedig csak az 5. héten térhet vissza.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!