Connect with us

Hír

A következő távozó Tannehill lesz?

Hullanak a fejek Miamiben. A csapat  már  a hét elején elküldte a kezdő guard Billy Turnert és Dallas Thomast. Úgy fest, Adam Gase eddig fenyegetőzött padozással, most már komolyabb eszközökhöz folyamodik. A kérdés, hogy mikor fogy el a türelem Tannehill felé.

 

19082748-mmmain

 

Dallas Thomas 2013-ban harmadik körös pick volt. 2014-ben 9 meccsen lépett pályára, tavaly pedig mind a 16 meccsén kezdő volt. Persze ettől még 2014-ben, 2015-ben és idén is borzalmas volt, igazából az a csoda, hogy eddig húzta. Turner pedig 2014-ben volt harmadik körös pick, tavaly 12 meccsen kezdett és szintén pocsék játékot nyújtott. Tehát Gase, amúgy jogosan, de kitart amellett, hogy Ryan Tennehill rossz játékáért elsősorban a támadófal a hibás. Ám az irányító ehhez képest is gyengén játszik.

 

Tannehill szerint a két kivágás egyértelmű üzenet volt, ami ugyan kemény, de ilyen az NFL. Nem lehet viszont nyugodt, mert ha továbbra is az utóbbi két mérkőzés homály játékát hozza, akkor Miamiben is elgondolkodhatnak rajta, hogy megér 14,5 millió garantált pénzt – ugyanis ennyit spórolnának rajta, ha az új szezon 5. napja előtt kivágnák. Persze még így is van 3,7 milliója, amit mindenképp megkap, ha nem lesz csapata, akkor is, de nyilván nem ez a cél.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!