Connect with us

Minden ami NFL

Megjöttek a tippjátékfrissítések

Egy ideje már nem nyúltunk a tippjátékhoz, szerencsére szinte hibátlanul működik a program. Fejleszteni persze mindig van mit, most pedig megjöttünk a legújabb csomaggal.

 

A fejlesztések között van  többek között az, hogy a legutoljára használt felhasználónév megmarad, így nem kell annyit gépelni. Továbbá befejeztük az eredmények fület, ami jelenleg így néz ki:

 

sima

 

Az eredmények fül alatt a heti eredményeket lehet leellenőrizni és rendkívül sokat lehet vele szórakozni. Például meglepő módon sokan nem bíztak annyira a Jetsben, mint én, majdnem dupla annyi ponttal raktam meg őket, mint az átlag. Vagy ott a Seahawks-Saints mérkőzés is, ahol annak ellenére, hogy átlag 7,68 ponttal tettétek meg a győztest, csak 0,88 pontot hozott. Az a 19,31%, aki a Saintsre tippelt, jó eséllyel 1-2 ponttal tette meg.

 

A kedvencem egyébként a Bears-Vikings találkozó erről a hétről, ahol mindössze a tippelők 4%-a tette meg a Bearst, őket várjuk, mondják el, miért gondolták azt, hogy nyerhet a Bears. Mert nagyon bejött.

 

További érdekesség még a felületen a heti arány és a találati arány, jó kis összehasonlítás a többi játékossal. A további fejlesztések a ranglistánál láthatóak:

 

nevtelen

 

Mint látjátok, van egy játékos számláló a szoftverben. Eddig 960-an próbálták ki a játékot, illetve 508 aktív játékosunk van. Tehát Szabó Attila a maga ördögi 666 pontjával egy több mint 500-as mezőnyből emelkedik ki.

 

Másik újítás a Survivor eredményjelző. Itt nem csináltunk külön ranglistát, mert jelenleg például max 16 pontot lehetett szerezni, olyan nagy difi nincs. Mint látjátok, bati344, betutesztaa, Erik Bálint, vampeare és Qpac8JetsNation játékosaink 15 ponttal vezetnek jelenleg. Amúgy Erik Bálint, vampeare és Qpac8JetsNation egészen a 7. hét végéig 14 ponttal álltak, tehát hibátlanok voltak!

 

Egyelőre ennyi, de várjuk az ötleteket és javaslatokat!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!