Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC North

Az AFC-ből utolsónak jöjjenek az északi csoport 4 tagjának leggyengébb láncszemei. A csapatoknál körülbelül felváltva volt nehéz, hogy épp a defense-ből vagy az offense-ből nehezebb-e választani, de szerencsére ott volt a Browns, akik megannyi lehetőséget kínáltak. A három korábbi csoportot ITT és ITT és ITT találjátok!

 

Baltimore Ravens

 

Offense – Ronnie Stanley

 

A korábbi évekkel ellentétben a támadófal nem olyan elit, de tegyük gyorsan hozzá, hogy még így is a jobb alakulatok közé tartozik a ligában. A legnagyobb gondot a left tackle megtalálása jelenti, ugyanis a frissen draftolt Stanley egyelőre nem tud felnőni a többiek szintjére. Persze az újoncok élete sosem egyszerű, de Stanley-t nem véletlenül draftolták olyan magasan, ezért a magas elvárásokat egy közepes, biztató teljesítménnyel illene meghálálnia.

 

stanley

 

Defense – Zachary Orr

 

A Ravens fornt7 elit szinten játszik idén és egyetlen egy személy választja el tőle őket, hogy a legjobbak lehessenek. Ez pedig Zachary Orr személye, aki messze a többiek szintje alatt teljesít. Elsősorban coverage skilljevel nem lehet az edző gárda megelégedve, de futás ellen is társai alatt teljesít. Arról már nem is beszélve, hogy pass rush terén semmit se várhatunk tőle (tudom nem az a dolga). Hatalmas szerencséje van, hogy az egyik legjobb formában lévő ILB-je játszik mellette, így jól tudja leplezni hiányosságait.

 

Pittsburgh Steelers

 

Offense – Jesse James

 

Jesse Jamesről tudtuk, hogy nem kell eget rengető számokat várni tőle és nem az elkapó skilljeit fogja kamatoztatni a Steelers. Bár nem mondom, ráférne a csapatra, ha lenne egy jó elkapó tight endje, de hogy ez nem James, az biztos. Pont ezért sajnálatos, hogy a blokkolási munkájával is akadnak gondok. Se futáshoz, se passzhoz nem blokkol kimondottan jól és így már nem lehetünk elnézőek azzal szemben, hogy nem tudják a passzjátékba se bevonni.

 

Defense – Lawrence Timmons

 

A rutinos Timmons felett már tavaly is úgy éreztük, hogy eljárt az idő, de az idei évre még egy szinttel lejjebb esett a játéka és végérvényesen érdemes elgondolkodni azon, hogy nem lenne-e jobb hozni helyette valakit. Hiába egy-egy jobb mérkőzés és sok tackle, alapvetően gyengén játszik mind futás, mind passz ellen. Nem elég gyors, megkopott a reakcióideje, így hiába a rutin és próbál a védelem vezére lenni, ez kevés.

 

lawrence-timmons

 

Cincinnati Bengals

 

Offense – Cedric Ogbuehi

 

Tavaly mindenkit meglepett, hogy Dalton előtt egy top5 közeli fal állt össze. Ez a diadalmenet azonban elég rövid életű volt, mert idénre nagyon úgy tűnik, hogy elfogytak. Volt olyan mérkőzés hogy 7 sacket hagytak az ellenfélnek, de alig volt olyan alkalom, hogy kimondottan jól teljesítettek volna. Közülük is különösen alulteljesít a másodéves Ogbuehi, aki passzblokkolásban jócskán átlag alatt teljesítményre képes. Futásblokkolásban még csak-csak átlagosnak mondható, de mint right tackle sok múlik rajta az elit pass rusherek ellen is.

 

ogbuehi

 

Defense – Michael Johnson

 

Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy sok a remek teljesítmény a Bengals védelmében, de átlag alatt azért kevesen teljesítenek. Johnson ilyen és ez azért különösen fájó, mert a D-line többi tagja azért meglehetősen jó, ezért lenne helye nagy játékokat bemutatni. Nem tartozik a fiatalabb játékosok közé, márpedig posztján elengedhetetlen a robbanékonyság és a megállíthatatlan motor. Neki egyik sincs már meg, így messze lefelé lóg ki.

 

Cleveland Browns

 

Offense – Az irányítók

 

Sok a baj Clevelandben, de a legnagyobb továbbra is az, hogy nincs meg a csapat egyértelmű franchise irányítója. Négy játékos lépett már idén pályára és Kessler kivételével mindenki elképesztően gyenge volt. Na nem mintha Kessler olyan jól játszott volna, de még ő volt a vakok közt a félszemű. Nem hálás dolog már lassan egy évtizede az irányító poszt Clevelandban, de az éppen aktuális irányítók sem tesznek hozzá sokat a játékhoz. Ráadásul úgy, hogy papíron egy kiváló irányítóedző keze alatt dolgoznak.

 

Defense – Joe Haden

 

Ami a védelemben folyik az talán még a támadósornál is káoszosabb. Alig kimondottan jó teljesítményt, ezért sok játékos kínálta magát, de talán az elvárásokat is beleszámolva Haden az egyik leggyengébb. Tavaly már láthattuk, hogy nem elit cornerként kell vele számolni, de idén folytatódik a vesszőfutása. Két jobb meccsét leszámítva 100-asnál jobb ratingel dobálnak rá az irányítók, futás ellen teljesen hasztalan és igaz hogy sokszor az ellenfél legjobb elkapója áll fel vele szemben, de ez csak súlyosbít a felelősségén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!