Connect with us

Hír

Nem lehet elküldeni Osweilert

Brock Osweiler a padon találta magát a Jaguars elleni meccsen, a helyére beugró Tom Savage pedig győzelemre vezette a csapatot. Sőt, most vasárnap szintén Savage fog kezdeni. Ez pedig felvet pár kérdést.

 

 

Egyrészt, Savage szerződése a 2017-es szezon végéig tart, tehát jövőre is jó lesz. Ez idő alatt 765 ezer dollárba kerül, ami eléggé baráti. Ellenben Brock Osweiler 2017-ben 16 millió dollár garantáltra számíthat akkor is, ha egyszer nem nevezik az aktív keretbe. Sőt, az aláírási pénze miatt 19 milliót fog foglalni a fizetési sapkából. 19-re lapot húzott a Texans, és nem jött be.

 

A nagyobb baj viszont az, hogy Osweilert legközelebb csak a 2017-es szezon után lehet elküldeni. Ugyanis, ha a csapat most cuttolná, akkor a 19 millió dolláros cap hitje 25 millióra ugrana. Ráadásul a fizetése miatt esélytelen, hogy bárki is cseréljen érte. Persze korai még végleg temetni, de franchise irányítókat nem nagyon szoktak a padra ültetni, Osweiler pedig egy ilyen tehetséges támadósorral együtt is borzalmas.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!