Connect with us

Hír

A Steelers elcserélheti Antonio Brownt

 

Ki gondolta volna, hogy a Chiefs legyőzése után bármi probléma lehet a Steelersszel, hisz mindenki toppon volt, egészséges és jó formában. Aztán jött Antonio Brown facebookos akciója, amiért még a Steelers is megbüntette. Ezek után úgy tűnt, hogy a klasszis elkapó annyira önző, hogy nem örült a csapata TD-jének, mivel nem ő szerezte. Bár nyíltan nem mondta ki senki, de Tomlin mester a facebook-fiaskó után olyat talált mondani, hogy az ilyen felelőtlen és ostoba viselkedések miatt van az, hogy még a klasszis játékosok is folyamatosan csapatot váltanak (lásd például az elkapó Brandon Marshallt). Az utóbbi események függvényében és AB szerződését elnézve nagyon is reális lenne egy csere.

 

ab

 

AB az utóbbi idők legjobb elkapója. 2012-ben kapott új szerződést, ami mindössze éves 8,3 millió dollárt ér, miközben egy hozzá hasonló top elkapó 14-15 milliót keres. Pedig a 2013-óta (négy év) szerzett 481 elkapása, 6815 yardja és 43 TD-je valami félelmetes. Ő is jelezte már többször, hogy új szerződést akar, ráadásul a 2017-es éve lesz az utolsó, tehát lassan tényleg járna neki az új kontraktus. Vagy más szóval itt az ideje elcserélni.

 

2017-re az új csapatának csak  4,8 millió dollárba kerülne és az után egy franchise tag sem lenne nagyon drága. Brown ráadásul 28 éves, tehát még ilyen feltételek között is bőven megér minimum egy első kört, ha nem többet. Valószínűtlen, hogy elcserélné a csapat, de ahogy Big Ben visszavonulására is van esély, úgy ezt sem lehet kizárni. Jamie Collins elcserélésére sem számított senki.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!