Connect with us

Hír

Kedvelhetetlen csapat lett a Seahawks

 

Mindent elmond egy csapat PR-járól, ha már a saját városának legnagyobb napilapja is úgy ír róluk, hogy átléptek egy határt, ami után nem lehet kedvelni őket. “Régebben csibészek gyülekezete volt, mostanra elutasító egomániások csapata lett” – írja róluk Matt Calkins. “Akkor lehet nagy a szád, ha mellé fel is mutatsz valamit, és még így sem jogos, amit teszel, csupán tűrhető.”

 

Michael Bennett a Falcons elleni vereség után 20 perccel kapott egy kérdést Bill Wixey-től, hogy vajon miért nem működött a pass rush Matt Ryan ellen. A válaszát ordítva mondta el, teletűzdelve káromkodással, és kioktatta a riportert, hogy ő soha nem volt a pályán, ne mutogasson, hogy mit vagy mit nem kellett volna tenni. A kirohanása végén számon kérte a Q13 tudósítóját – “Milyen viszontagsággal kellett megküzdened az életben? Milyen sérülésen toltad túl magad?”.

 

Bill Wixey a Hodgkin-limfóma túlélője, mint például Eric Berry.

 

C2LkicRXcAAAxWf[1]

 

Bennett nyilván nem tudta, hogy kit kér számon ilyen téren, azonban jól mutatja, hogy mennyire el van szakadva a valóságtól, amikor úgy gondolja, hogy a playoff-vereség feljogosítja erre a stílusra. Bocsánatot utólag sem kért. Ez a viselkedés pedig nem egyedi ebben a csapatban. Richard Sherman az idei szezonban fizikálisan lépett fel a saját védelmi koordinátora ellen a Falcons elleni meccsen az alapszakaszban egy Julio Jones TD után, majd két hónappal később az OC-re is rátámadt egy red zone kísérletre hívott rövid passz elbénázása után – megint a csapattársainak kellett visszatartania őt. Azért emlékezetes ez a mérkőzés, mert ezután fenyegetett meg egy újságírót, hogy tönkreteszi a karrierjét, aki rákérdezett arra, miért hiszi magát jobbnak playhívásban, mint a koordinátort.

 

 

A Falcons elleni végén a térdelésnél Bennett és Reed a helyzet nyilvánvalóságától függetlenül “csakazértis” beleugrottak a Falcons támadófalának tagjaiba, Bennett pedig gyomorforgató módon kifejezetten a jobb tackle Schraeder szemére ment. Hasonlót Lane is megcsinált a Packers-elkapó Cobb ellen december 11-én, ez látható fentebb. Mindezt Earl Thomas koronázta meg azzal, hogy a Twitterére kiírta: bezzeg ha Brady az ő divíziójukban lenne, nem lenne ilyen könnyű mindig playoffba jutnia. Szegény Thomas csak azt felejtette el, hogy náluk játszik a Rams, a 49ers, és a szenvedő Cardinals is. (És azt is, hogy az NFC West szerezte idén a legkevesebb győzelmet.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=7KdQ6J6zKR4

 

Matt Calkins, a Seattle Times újságírója szerint pedig ebben a stílusban a legfélelmetesebb, legbántóbb az, hogy hiteltelenítik a csapat jófiúit. Legyen az Wilson, aki a helyi gyerekkórház oszlopos támogatója, Rawls, aki a lepusztult szülővárosát próbálja minden eszközzel megmenteni, vígy Pierre-Louis, aki nyilvánosság elé állt a depressziójával, és felvállalta a küzdelmet és a tudatosság kiépítését.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!