Connect with us

Beharangozó

Wild Card vasárnap

 

Tegnap végre elkezdődött a rájátszás! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

 

wcvasarnapszeles

 

A rájátszás felvezetéseként ajánljuk egyrészt lentebb linkelt beharangozóinkat, másrészt a héten írt érdekesebb cikkeinket, ha lemaradtatok, ajánljuk pótlásukat. Díjaztuk az alapszakasz legjobbjait, összeállítottunk egy All Pro csapatot is, illetve megmutattuk a 10 legjobb támadó újoncot, védő újoncot és breakout playert,  megnéztük kik lehetnek azok a radar alatti játékosok, akik nagyot alkothatnak a rájátszásban (AFC, illetve NFC oldalon), ráadásul azt is megjósoltuk, mi fog történni a következő egy hónapban a Super Bowllal bezárólag. És hogy minél szakmaibb szemmel nézhessétek a rájátszás küzdelmeit, megmutattuk, hogyan elemez egy PFF-szakértő, ezen kívül playbook rovatunk is új cikkel bővült a héten (Tampa 2 védelem).

 

Miami Dolphins @ Pittsburgh Steelers

 

Beharangozó a Steelers oldaláról

Beharangozó a Dolphins oldaláról

 

Az alapszakaszban beindult a JayTrain, viszont ez már a rájátszás. Tannehill nélkül is tudja hozni formáját a Dolphins? Meg lehet állítani a 3B-t?

 

miapit

 

New York Giants @ Green Bay Packers

 

Beharangozó a Packers oldaláról

Beharangozó a Giants oldaláról

 

Eli Manningnak pontosan ugyanannyi győzelme van a rájátszásban a Lambeau Fielden (2-0), mint Aaron Rodgersnek (2-2). Jelenleg A-Rod megállíthatatlannak tűnik, de ha valamelyik védelem meg tudja állítani, akkor az bizony a Giantsé.

 

nyggb

 

Bold Predictions

 

chester: HaHa spanom #mynigga sack, forced fumble és INT Elishán

 

rowi: Odell Beckham a hajótúrából visszatérve élete első playoff meccsén a foghíjassá váló Packers secondary ellen célba veszi Fitzgerald rekordjait, ennek keretében 150+ yarddal és 3+ TD-vel keseríti meg a hazaiakat.

 

balentin: A Green Bay-New York meccsen előlépnek a második számú elkapók és megdöntik a WR1-ek idei legjobb számait, tehát Cobb legalább 154 yardot és 2 TD-t kap el, míg Shepard legalább 222 yardot és szintén 2 TD-t fog jegyezni

 

katonadani: Ajayi 204 yardot futott legutóbb a Steelers ellen. Most ennél több scrimmage yardot fog szerezni, viszont a túloldalon Le’Veon Bell is megteszi ugyanezt.

 

Renningan: Amikor legutóbb fogadta a Packers (15-1) a Giantset (9-7) a rájátszásban, Eli Manning 330 yardot és 3 TD passzt osztott ki (ARod 264/2), a Giants pedig 37-20-ra nyert. A Giants megint három labdabirtoklással fog nyerni és Eli megint minden téren jobb lesz, mint Rodgers.

 

Kibeszélő tehát ezen cikk alatt lesz este (természetesen már most megkezdődhet a beszélgetés), várunk Benneteket :)

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!