Connect with us

Hír

Gurley-nek fejlődnie kell

 

A Los Angeles Rams támadósora annak ellenére sem fest rózsásan, hogy megvan a franchise irányítója és futója is. A támadófalat rengeteg kritika érte, maga Gurley is megemlítette, hogy sokkal jobban kell teljesítenie nekik is, mint ahogy magának is. Utóbbiba beletrafált, ugyanis az edzők jobb passzblokkolást várnának el az egykor első körös játékostól.

 

skip_peete_todd_gurley

 

Gurley nagyon pocsék esztendőt zárt, mindössze 3,2-es yard/carry átlagot tud felmutatni a rookie szezonjában hozott 4,8-as mutató után. A Rams running back edzője, Skip Peete ki is osztotta kicsit a játékost, hogy nem csak a futások terén, hanem a blokkolásban sem ártana összeszednie magát.

 

„Egy futójátékost nem a futójátéka emeli ki a többi poszttársa közül, hanem a passzblokkolási képessége. Én kiemelkedően fontosnak tartom egy futóban, hogy ebben is kiváló legyen, de manapság nagyon lazára veszik ezt. Azt hiszik olyan könnyű megcsinálni, pedig marhára nem az. Azt gondolják, hogy mivel ők jó futók, ezért ez majd mentesíti őket a blokkolási feladataik alól. Egy frászt! Beszéltem vele (Gurley-vel, a szerk.) erről, és megértette mit várok el tőle a jövőben.”

 

A Rams egy ráncfelvarráson esett át a szakmai stábban, és ez egyelőre úgy tűnik jó irányba terelheti a csapatot, ahol mindenkinek kiosztják a dolgát az egységesség és fejlődés érdekében.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!